Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

MAM SZNSE ???/ POMOCY

Polecane posty

hej:) chodzę do technikum i od jutra bede w klasie maturalnej przyznam szczerze że nie jestem orłem ale jakos sobie radze... moj chlopak idzie na studia do bydgoszczy i chcialabym za rok do niego dołoczyc... ale musze zdac mature a w to bardzo watpie jak myslicie mam jakies szanse zeby nadrobic te 3 lata lenistwa? pomocy :)

polski i matematyke moze bym zdała ale najbardziej przeraża manie angielski ustny i pisemny ....:(

Gość Mgjptmgdp
Mam podobną sytuację do Twojej.Tylko,że ja nie chce iść na studia.Przyłoże sie bardziej do egzaminu zawodowego.

Dla chcącego nic trudnego, ja teraz po kilku latach zdecydowałam się na maturę i też mam rok, zeby się nauczyć a miałam przerwę więc przede mną więcej nauki. Glowa do góry i nastaw się optymistycznie:) Wystarczy dobrze rozłożyć naukę i wkuwać:(

zdać maturę to pikuś. ale aby zdać dobrze to trzeba się przyłożyć niemniej uważam ze w rok da się nauczyć tyle aby zdać na ok 75%

Gość Głupi ma cię czym przypodobać
Masz szansę zdać maturę. Weź się tylko od początku ostro do roboty a napewno wszystko będzie dobrze.