Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Jutro poczatek roku szkolnego szkolne ofiary cieszycie się

Polecane posty

Już Wam współczuję bo pamiętajcie chłopcy nie ważne jak chcecie żeby było dobrze i tak cały świat będzie przeciwko wam, zapewne będą was znowu wyśmiewać, poniżać a może nawet bić i nic na to nie poradzicie możliwe że przejdziecie załamanie nerwowe tak to już jest widzicie życie jest okrutne

Gość jgjgjjgjgj
ja kiedyś byłam ofiarą ale już nie jestem więc niczego sie nie boje :) w sumie między innymi dzięki tym co mnie wyśmiewali stałam sie teraz silniejszą osobą i sie nie przejmuje opinią innych a w sumie nie dziwie im sie że mnie nie lubili bo najlepszego wrażenia to ja nie sprawiałam

Gość a przedszkole jest cale
wakacje :( masz gorzej przejebane niz my :)

jgjgjjgjgj współczuję że Ci dokuczali jak można w ogóle dokuczać kobiecie ale widać męscy szowiniści tacy już są :(

Gość ertyeryer
Proszek, zmywasz już makijaż? :D

Gość jgjgjjgjgj
no cóż chłopcy w podstawówce i gimnazjum nie są za dojrzali.Może kiedyś będą się wstydzili tego co robili.Ale słabszym chłopakom też dokuczali

i bardzo dobrze że dokuczali chłopcy powinni nauczyć się radzić w zyciu a jak są ciamajdami to sie nimi pomiata

Gość kakakakkakrolina
mnie tez kiedys probowlay zgnebic jakies typiary ;) jednak sie nie dalam ,trwierdzily ze mam zbyt cwaniacki wyglad i jestem zbyt [pewna siebie ,pozniej juz wiedzialy kto jest gora , jednak nie mowcie ze to nie ciekawe , 10 osob kontra jedna osoba -z silna osobowoscia i piescia , hehe .glownie chodzi o psychike i podejscie . dzieci niektore sa okropne swoja droga ogladnijcie film nasza klasa , oparty na faktach zakonczenie bomba ! tez bym tak zrobila po takich akcjach .

Gość kakakakkakrolina
nie wiem czy estonski ,. nie pamietam , ale byla ofiara klasowa i goscia gnebuili itd pozniej jeden z cwaniaczkow postawil sie za ofiara bo panna mu uwage zwrocila , i gnebili ich dwoje juz

Gość Palapetia
Ofiary szkolne już przeżywają pierwsze załamanie i nie siedzą przy komputerach, przygotowują się psychicznie do tych strasznych chwil :D