Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siren

zawod health visitor-uk

Polecane posty

to chodzenie po domach i interesowanie sie czyims zyciem.po co ten glupi zawod to nie wiem skoro sa lekarze,pielegniarki i polozne:O

Gość D.Bill
to jest własnie pielęgniarka:) a po to np, żeby nie latać z każdym pierdem do lekarza - dobra HV ma dużo wiedzy praktycznej, której lekarz nie ma, poza tym potrafi doradzić w kwestiach uzyskania pomocy, róznych zajęć dla dzieci na miejscu itepe itede - tylko korzystać:)

no mnie np.wypytuje o zycie prywatne:O albo zaglada do szafek w kuchnii:O przesada !jak mnie cos martwi to ide do lekarza.a wiedze o ludzkim zdrowiu to maja nie wieksza niz przecietny czlowiek.nigdzie nie mka zadnego health visitor,tylko w uk.

Gość pierwszy raz słysze
by HV zaglądała do szafek.

Gość w polsce jest pielegniarka
srodowiskowa, ktora pelni podobna funkcje. A health visitor tez jest dyplomowana pielegniarka z zawodu, ktora zajmuje sie kobieta i dzieckiem.

Jeśli ci HV zagląda do szafek i pyta o życie prywatne nie mające związku ze zdrowiem twojego dziecka to musisz zgłosić zażalenie , to nie należy do jej obowiązków, co innego Social Worker oni mogą wsadzac nos w te sprawy jeśli oczywiście maja uzasadnienie, ale nie HV .

Gość płtnyzabujca
jadę do uk nie zła tam jest zabawa prawie jak w szwajcarii