Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzesłem cię uderzyć.

zmienna idiotka !!!

Polecane posty

absolutnie zmieniam się w jakąś idiotkę ,która nie myśli , zmieniam się w INNĄ DZIEWCZYNĘ jak tylko jestem przy jakimś facecie a jak już facet mi się podoba to już w ogóle !!! rozpierdzielona osobowość ? boże, chciałabym być zawsze taka sama a zachowuję się jakos dziwnie, jestem inna, zmieniam się w słodka idiotkę ... gadam jakieś pierdy.... co z tym zrobić ? co mi może być ?

Gość mklmlkmkl
To efekt niskiej samooceny - próbujesz zrobić dobre wrażenie na faceci i tracisz kontrolę nad sobą z nerwów.

Gość jesteś niedojrzała
i nie poznałaś swojej wartosci ? chyba to ci jest

Potwierdzam - nie jesteś pewna swoich atutów, więc próbujesz robić na facetach wrażenie lolitki. Ale to tez trzeba umieć. Postaraj się dostrzec w sobie jak najwięcej zalet - zarówno w wyglądzie, jak i osobowości (możesz je sobie wypisać na kartce - wszystko co ci się podoba i uznajesz za swój atut). A potem wyryj tą listę na pamięć i następnym razem bądź naturalna.

będąc naturalną taką w 100% mogłabym chyba się zapaść pod ziemię ... widząc przebojowe i wgl takie naturalne odruchy innych ludzi, zazdroszczę im, spontaniczności i wgl takiego luzu. o tak, nerwy robią swoje.

no nie chodzi o wygląd, ale to silniejsze ode mnie to robienie z siebie idiotki, o dziwo dalej ze mną gadają chłoptasie.