Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta1989

Spotkanie z kolegą

Polecane posty

musze przyznac, ze kolega pociaga mnie w jakis sposob. to twoje autorko? nam możesz wciskać kity jakie chcesz twój facet może rogami zaryć w sufit ale chociaż nie pisz, że sama wierzysz w swoje banialuki

marta1989 haha no w sumie to regularne spotkania bez zobowiązań kontaktu nie powinny popsuć"D abso-fucking-lutely! That's ma bitch! :D

swoją drogą anecia ty to jesteś jak ibisz:) za każdym razem jak czytam to okazuje się, że coraz młodsza jesteś kiedy zmienisz nick na płodek90-210?

ike "dopisz jeszcze, że w habicie" Dopisuję. :) "i uwierzę w krasnoludki (pozdrawiam pewnego kolegę )" Oczywiście ja też gorąco pozdrawiam tych najmniejszych. :)

Gość bora bora ole
Anetka to pojętna jest, styl zmieniony o 180 stopni :)

no to nie pozostawiłaś mi wyboru wierzę :P

Gość bora bora ole
Anetka, ostrożnie z tymi wyznaniami, poza tym lepiej kochaj matkę naturę, że Ci bystrości i zdolności wyciągania wniosków całkowicie nie poskąpiła :)

ike "swoją drogą anecia ty to jesteś jak ibisz za każdym razem jak czytam to okazuje się, że coraz młodsza jesteś kiedy zmienisz nick na płodek90-210?" Och Krzyś, cóż za porównanie, dziękuję Ikusiu. :) A nick mogę zmienić na pojemna90-210. :) To tak a propos tego pomarańczowego twierdzącego, że jestem pojętna. :)

bora bora ole "Anetka, ostrożnie z tymi wyznaniami, poza tym lepiej kochaj matkę naturę, że Ci bystrości i zdolności wyciągania wniosków całkowicie nie poskąpiła" Pokochajmy ją razem, co? :) A teraz już się zaloguj z powrotem... :)

A nick mogę zmienić na pojemna90-210. a to już wiem gdzie imo się utopił:P a tak na poważnie serio podoba ci się krzyś ?

ike "a to już wiem gdzie imo się utopił" Jak tam twoje wiadro Ikusiu? :) "a tak na poważnie serio podoba ci się krzyś ?" Który? Ten stuningowany czy może w wersji naturalnej? :)

Gość bora bora ole
Anetko, dostałaś palec, na całą ręke nie licz :)

Gość bora bora ole
PS. przy okazji podziękuj imo, ze tak skutecznie Cię wyterminował ;-)

"a to już wiem gdzie imo się utopił" Jak tam twoje wiadro Ikusiu? nie tak dobrze jak twoja cysterna :( ................ "a tak na poważnie serio podoba ci się krzyś ?" Który? Ten stuningowany czy może w wersji naturalnej? a to była jakaś wersja naturalna?:P nie pamiętam :D

ike "nie tak dobrze jak twoja cysterna" Och och och! Tylko pamiętaj! Kolanka razem! Bo Ci wszystko wyleci. :) "a to była jakaś wersja naturalna? nie pamiętam" Hmm Ty wiesz, że ja też... :)

Tylko pamiętaj! Kolanka razem! Bo Ci wszystko wyleci. mówisz? dobrze nauczona twoim doświadczeniem postaram się trzymać razem:P:P:P

ike "mówisz? dobrze nauczona twoim doświadczeniem postaram się trzymać razem" O mnie się nie martw, ja jestem szczelna, nie to co Ty. :P Swoją drogą to gdzie Ty biedulko musisz kupować tampony? Chyba zawijasz w moskitierę watę i w postaci takiego 'skręta' sobie upychasz. Ale to i tak nie starcza. Co robisz z tą niezagospodarowaną przestrzenią? :)

Co robisz z tą niezagospodarowaną przestrzenią? wynajmuję ci jako mieszkanie:) :P chwilowo

ike "wynajmuję ci jako mieszkanie" Buhahahahahahahahahaha! Nie mogę, zaraz mi po udach pocieknie. :D No ale przyznałaś się- Ike to się chwali!