Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacza pacha

wlasnie dowiedzialam sie, ze jestem zboczona, bo uprawiam seks codziennie hehe

Polecane posty

Gość kacza pacha

ostatnio bylam z chlopakiem u znajomych i gadalismy o seksie, ze robimy to codziennie lub pare razy dziennie, razem kapiemy sie, bierzemy prysznic i ten znajomy teraz przezywa jaka to ja jestem zboczona :D bo oni robia to raz na miesiac! szok normalnie! mojemu chlopakowi tez szczena opadla, bo oni sa mlodzi- 22 i 25 lat i od niedawna maja wlasne mieszkanko a jak u was jest z seksem?

Gość sex na kafe - dowcip dnia
:classic_cool:

No to skoro już się pochwaliłaś, pociągnij temat. Jak uprawiacie seks, w jakich miejscach, pozycjach, konfiguracjach? Kacza pochwo, przepraszam... pacho.

Gość kacza pacha
i jeszcze dodalam, ze jak mielibysmy wlasne mieszkanko to moj tylek bylby odbity na stole, szafkach, pralce i wszystkim co mozliwe :)

Gość całkiem możliwe, że jest
są różni ludzi, ty jesteś normalna, a oni o temperamencie zimnego makaronu, zdarza się i to często, sądząc po ilości wielbicieli o.Rydzyka.

Gość kacza pacha
jak nie ma mojego chłopa to bzykają mnie sąsiedzi - emerytowany hyndraulik Pan Edek i drugi sąsiad, były kierowca tramwaju Zygmunt. też się pochwaliłam nimi, ale oni mówią że to chore :D uwierzycie? :o

Gość kacza pacha
dzieki za zrozumienie on wlasnie twierdzi, ze ona jest zimna, a znowu jej tez sie nie dziwie, bo on chyba nalezy do tych typow, co to wlozy, skonczy, pierdnie i zasnie gdzie, np dla mojego chlopaka wrecz uwlaczajace jest gdy nie doprowadzi mnie do orgazmu :)

Gość kacza pacha
oj marny podszyw, wrecz zalosny postaraj sie nastepnym razem, bo chetnie bym sie posmiala

Gość kacza pacha
taki cel, ze jestem zainteresowana tym, jak wyglada to w innych zwiazkach "Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów" jak interesuje Cie ten temat, to wyraz swoje zdanie lub powiedz jak wyglada to u Ciebie jak nie interesuje- nie udzielaj sie, ba! nie czytaj zapewne Twoje zycie seksualne wyglada tak samo jak u tych zanjomych...

Gość trzeba zrozumieć jedną sprawę
należę do tych szczęśliwców, żona nie może mieć dzieci, kochamy się od dziesiątków lat , kiedy chcemy, jak chcemy..... a jak to wyglądało z pierwszą płodną żoną.....ciota sie spóźnia, jak,żeś kurva uważał, następny bachor będzie, kalendarzyk małżeński zwany ruletką watykańską.