Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zyciedaleko

Wesele na Podlasiu

Polecane posty

Witajcie! Przegladalam wlasnie temat 'Bialystok' - masakra co tam sie dzieje! Mam wrazenie ze tylko zespoly sie tam wypowiadaja gnojac sie na wzajem. Ja sama jestem teraz na etapie wstepnego zalatwiania wszystkiego. Moze ktos rowniez? Moze polecicie jakies sale w okolicy Bialegostoku/Bielska Podl.? A moze ktos bawil sie w Czterech Porach Roku w Pilikach? A moze poprostu ktoras przyszla PM chce poplanowac swoj slub razem ze mna :P Pozdrawiam!

Gość jj.q.
To w koncu Bielsk P. czy Białystok to zbyt duża odległosc miedzy tymi miastami. A ty z której jestes sali? czy z zespołu.

Gość Gokajka
Oj wcale nie tak daleko od Bielska do Biełego ;D szczególnie ze ja np zespołu, fotografa i sukienki poszukuje w Białymstoku, bo jednak Bielsk jest mały i nie daje takich możliwości wyboru.

hehe z zespolu napewno nie ;] mam kamerzyste w rodzinie na terenie Bialegostoku ale go nie polecam :P Jestem z Bielska, wesele prawdopodobnie bedzie w okolicach Bialegostoku, jeszcze nic dokladnie nie sutalone wlasnie dlatego chcialam sie zorientowac... Sukienke bede wybierac pewnie w Bialymstoku - czy moze warto gdzies w wiekszym miescie? I wiadomo dj, fotograf, kamera itd wszystko z Bialegostoku dlatego tak napisalam...