Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana.mama

troje dzieci i brak perspektyw

Polecane posty

Gość IIIIIIIIIIleeeeeeeeeeee
powoli mysle ze temat to jednak prowokacja bo kazda kobieta w dzisiejszych czasach staras ie przynajmniej dorobic :-O chocby pare godzin w tygodniu i pare groszy zeby miec jakies doswiadczenie. nie wiem skad ten pomysl ze za wyzywienie jest tylko facet odpowiedzialny bo ona sprzata, gotuje, pierze :-O bys byla singeilkom bez dzieci tez bys prala, gotowala , sprzatala :-O jasne mniej i tylko za siebie ale wtedy bys musiala ruszyc doopa aby meic co jesc... wiadomo facet jest to poharuje w ramach oplaty za wyprasowane koszule :-O

Gość IIIIIIIIIIleeeeeeeeeeee
a tak na marginesie nie nauczono cie ze jestes sama za siebie odpowiedzialna i za swoje dzieci?

Z innej beczki, gdzie ty znalazłaś faeta mając troje dzieci ? Ja mam jedno i od 3 lat nie mogę nikogo znaeść:P

Gość lajsha
A nie masz znajomych żeby ci ktoś pożyczył, przez jakiś czas zapewnił dach nad głową?? Jeżeli mieszkasz w dużym mieście to trzeba iść poszukać pracy, pytać, i nie załamywać się, muyśl o dzieciach one teraz cie potrzebują. A co do tych komentarzy , że wpakowałaś się w drugi związek to ja cie rozumiem, we dwoje jest inaczej, ale nie powinnaś być zależna od nikogo. Trzeba było już wtedy szukac pracy, zwłaszcza że wiedziałaś że mężczyzną się nie ufa.....

Gość hjbdohgfghjj
wy chyba nie wiecie co to znaczy miec 3 dzieci;// a zachowujecie sie jakbyscie wszystkie rozumy pozjadali. wezcie okazcie troche serca i wspolczucia. a jak nie macie nic sensownego do powiedzenia to po prostu zamknijcie jadaczki! cala Polska, wszyscy zawistni i tylko krytykowac potafia:O

Gość upska
popieram wpis wyżej Co się stało, nie odstanie. Dajcie raczej jakieś rady, wesprzyjcie dobrym słowem. Nie kopie się leżącego. Wielu z nas popełnia błędy, na których niby się uczymy, ale i tak umieramy głupi.