Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przeszczęśliwa.

uwielbiam swoje życie.

Polecane posty

Zawsze byłam dzieckiem mądrym, nie miałam żadnych problemów z nauką. Dodatkowo bardzo pracowita i (czasami aż zbyt) ambitna. Studiuję na dwóch kierunkach, pracuję, mam własne pieniądze. Jestem atrakcyjna, zgrabna, mam ładną buzię, faceci się do mnie kleją. Jestem zdrowa, nie mam próchnicy i wąsów pod nosem jak to niektóre z tutejszych pań posiadają. Mam zajebistych, liberalnych rodziców, którzy bardzo mi ufają, bo wiedzą, że jestem odpowiedzialna i krzywdy zrobić sobie nie pozwolę. Mam wielu znajomych, kilku prawdziwych przyjaciół, którym moge zawsze zaufać. Ludzie lubią moje towarzystwo, bo jestem wesoła, niezawistna. I cieszę się, że urodziłam się w Polsce w stolicy, pod koniec XX wieku, a nie w Ameryce za czasów konkwistadorów. Piękniejszego życia nie mogłam sobie wyobrazić :)

Gość no i już 98 procent kafeterian
przesyła ci czarne myśli. Na co ci to było :D niunia

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Nareszcie pojawil sie ktos kto mowi rozsadnie i do rzeczy- bez wielkich milosnych rozterek, bez nieszczesliwych milosci, bez grubej dupy i innych tego typu 'wielkich problemow'. Brawo! Bardzo sie ciesze razem z Toba bo.. mam bardzo podobnie ale do tej pieknej kolekcji jest jeszcze swietny facet no i... Wroclaw :) Brawo- tak trzymac!

:D Uważaj, całkiem możliwe, że w przeciągu 24 godzin dostaniesz wysypki/ próchnicy/ trądu/ złamiesz nogę(rękę)/przytyjesz etc:classic_cool:

Mam jeszcze miesiąc wakacji, więc czasami nudzi mi się i tu wpadam. Czytam czasami tematy ludzi o jakichś czasami poważnych, a czasami idiotycznych problemach i porównuję. Cieszę się, że mnie to ominęło, zwyczajnie.

Cieszę się, że są tu też ludzie, którzy cieszą się ze swojego życia. Już zaczynałam myśleć, że siedzą tu sami nieudacznicy i narzekacze :)

Gość taa a jutro napisziesz
ze nienaiwidzisz tego zycia ;) tak to bywa no ale zycze jak najlepiej 🖐️

Gość ewews
no teraz uwielbiasz , ale wkrotce zaczniesz sie starzej a jak przekroczysz 30 lat zaden facet oprocz meza na ciebie nie spojrzy ..

Gość ewews
no teraz uwielbiasz , ale wkrotce zaczniesz sie starzec, a jak przekroczysz 30 lat zaden facet oprocz meza na ciebie nie spojrzy ..

Gość panda zonkil!
masz czas siedzieć na kafe . jak pracujesz

Wtedy będę mogła do swojej listy dopisać, że mam cudownego męża :)

Mam, bo pracuję na umowę o dzieło :) Tłumaczę filmy :) Czasasmi siedzę do 3 w nocy. O 17 się nie zdarza.

Gość wiesz to z doswiadczenia
ewews no teraz uwielbiasz , ale wkrotce zaczniesz sie starzec, a jak przekroczysz 30 lat zaden facet oprocz meza na ciebie nie spojrzy ?:P

Gość ewews
ale faceci beda sie ogladac za mlodymi dupami . 19 -tkami

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bo są!!! Aha i wszyscy zarabiają 'marne' 8 tysięcy, i brakuje im z tego powodu na waciki bo przeciez one takie drogie. I wszyscy maja genetycznie uwarunkowana nadwage, ktorej zadna dieta nie moze pomoc. No i duza wiekszosc ma tak strasznie plytkie zycie, ze takie osoby jak ty czy ja- z grubej rury atakuja najgorszymi wyzwiskami tylko przez zawisc i zazdrosc. A ja mysle, ze wiekszosc z nas ma dwie zdrowe raczki, leb na karku i wystarczy troche zamozaparcia i zmiany sposobu myslenia i tez mozna wszystko zmienic :) pozdrawiam Cie serdecznie!!!

I właśnie dlatego mi was żal, wszędzie widzicie problemy, patrzycie w przyszłość pesymistycznie. Nie dziwcie się, że macie nieudane życia, skoro narzekacie i ciągle mówicie: "a jutro to będzie gorzej". Właśnie od czegos takiego człowiek staje się mentalnym staruchem. Mając lat 15 można się już do niczego nie nadawać z takim nastawieniem do życia.

Gość ADFGTGHFGB
ZAPOMNIALAS DOPISAC; I WYBIORE SOBIE IDEALNEGO MEZA; CO BEDZIE MNIE ZDRADZAL .:-P JAK dorosniezs bedziesz miala inne klopoty....

bardzo pozytywny topic, ale niestety tutaj jest tyle zakompleksionych ludzikow i nudzacych sie malolatow, ktorzy zaraz sie otruja swoim jadem...przykre ale prawdziwe :(

ADFGTGHFGB Kolejna osoba, która przywołuje przypadki ze swojego życia. Przykro mi, że tobie się nie udało, ale nie wszystkie małżeństwa się zdradzają, uwierz mi :)

Gość ewews
faceci sie do ciebie kleja , ale to potrwa nie dluzej niz 4-5 lat . Zobaczysz pozniej co bedzie . Przejdzie kolo ciebie 20 - tka i kazdy wzrok meski na niej sie zatrzma , a nie na 30 letniej babie

I co z tego, że faceci oglądają się za młodymi? Wytłumaczę ci coś osóbko. Jeśli żona daje mężowi wszystko czego pragnie, tzn. seks jest czymś normalnym, sama jest zadbana, bez genetycznie wrodzonej otyłości, co jest normą na kafe, jeśli go kocha, jeśli nie natrzeka na chroniczny ból głowy, jeśli potrafi choć trochę gotować, to nie ma takiej siły, która by jego od niej odciągnęła. Jeśli baba się roztyje, narzeka ciągle i jest oziębła, to ja nie dziwię sie, że facet szuka innej. Rozumiesz?

Gość brzydkie jak wszystkie te
jeszcze rok temu mogłoby to byc o mnie - najlepsza uczennica, studentka nr 1, pracowita, z wlasnymi pieniedzmi i sporymi oszczednosciami i kochajacym mezczyzna nigdy nie mialam nawet grypy nie lcizac czasow rpzedszkola i nie spodziewalam sie, ze teraz, zmaiast dalej studiowac 2 kierunki bede biegac po lekarzach tez bylam taka dumna z siebie, az za nadto i mam za swoje takze troche pokory

Gość dffg3343434
a ja słyszałem że nawet ludziom którzy mają super życie, kasę, faceta nie zawsze jest tak superowo - asfaltowa droga z czasem staje się nudna.

Gość dffg3343434
nawet jazda po asfaltowej drodze z czasem męczy i nudzi.

wlasnie to jest typowo polskie - zazdrosc i zgniecenie kogos komu jest lepiej, nie zastanawianie sie nad tym co ja moge zrobic aby tez bylo mi dobrze tylko dobicie kogos. Nie potrafimy cieszyc sie swoim zyciem, jestesmy stworzeni do narzekania i marudzenia, a jek znajdzie sie ktos kto docenia to co ma to trzeba go dobic - brawo polska :)

Gość dffg3343434
nawet jazda po asfaltowej drodze z czasem męczy i nudzi.

dffg3343434 To są ludzie, którzy nie potrafią się cieszyć tym co osiągnęli, wypaleni, pesymiści, bez żadnych pasji, hobby. Jestem pewna, że mnie to ominie, bo mam też swojego konika, który wypełnia mi wolny czas.