Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vaupee

akwizycja oferty pracy dreamword insygnia

Polecane posty

Uwaga na oferty pracy firmy dream word mieszczacej sie w Gliwicach ul. Rynek 7/4, oraz firmy Insygnia Katowice ul. Żwirki i wigury 19/7 proponują pracę w 3 działach: dział administracyjny, magazyn-fakturzysta, dział handlowy. Wszystko to ściema bo i tak chodzi im tylko o handlowców-akwizytorów. Rozmowa kwalifikacyjna trwa 2 minuty, może nawet nie. Od razu umawiają na następny dzień, na szkolenie od 9-19, później pisanie jakiegoś testu. Obiecują stawkę 2tysiące podstawy na rękę, plus prowizje. Byłam tylko na rozmowie i zaraz wydało mi się to podejrzane. Na żadne dni próbne czy szkoleniowe się nie wybieram i odradzam to innym. Nie dajcie się oszukiwać i nie marnujcie swojego czasu!!! ps. ciekawe co na ta firme powie PIP :)

Gość przed rozmową
to nie jade na ta rozmowę ..szkoda mojego czasu i benzyny

Gość kesje
Dzięki za informację, gdyż miałam na rozmowę jechać z Warszawy. W tej sytuacji też napewno nie będę marnowała czasu i pieniędzy:)

Gość Marq
Dzięki za ifo bo właśnie jutro miałem iść tam na rozmowe ale widze że nie ma sensu. Uważajcie też na firme w sosnowcu ul. piłsudskiego 8 ta sama ściema tylko że tu trzeba ludziom wciskać cyfre plus.