Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czupaczups20

Pomóżcie bo ŚWIRUJE!

Polecane posty

Gość Czupaczups20

Mam chłopaka od póltora roku. Od kilku miesięcy nie bardzo się między nami układa. Kłocimy sie o drobnostki. Jemu na niczym nie zalezy...Matury nie zdał a do poprawki przystapił wogóle sie nie ucząc bo mu się nie chciało. On kocha mnie a ja jego ale ostatnio wszystko sie pieprzy. On zachowuje sie jak dziecko. potrafi byc strasznie chamski. Wczoraj spotkałam się z przyjacielem,który ugania sie za mna juz od 3 lat. Kiedyś nam nie wyszło a teraz on wyznał,że mnie kocha,ze mu zależy. Całowalismy się...Proszę nie oceniajcie mnie tylko powiedzcie co dalej? Mam wyrzuty sumienia aczkolwiek z drugiej strony moj chłopak troche sam do tego doprowadzil...

Gość ewews
masz chlopaka , ale obciagasz na boku

Gość Czupaczups20
Obciągasz to może Ty! ;/ Mam chłopka,z którym nie moge sie dogadac bo wszystkich krytykuje i tarktuje jak debili. Chociaz jest ze man tyle czasu to nawet jk przyjedzie do mnie musze po nieg wyjsc przed dom bo sie nie wiem boi,wstydzi;/

Gość Czupaczups20
Ten przyjaciel już czeka na mnie 3 lata...mimo tego,ze mial jakies dziewcyny i teraz tez ma to od niech zawsze wraca do mnie i sie zali...

Gość Czupaczups20
Wiem ale ja prosze Was zebyscie to ocenili tak z boku jak byscie sie zachowali

Gość Czupaczups20
up

całowałaś się z tym kolegą, nie dlatego, że chcesz na boku kogoś mieć! tylko dla tego, że brakuje ci czegos w mężczyźnie z którym jesteś i zawsze ulegniesz temu, który da ci to co nie moze dać ci partner, prawda??

Gość Czupaczups20
Coś w tym jest,gdyby moj chlopak i przyjaceil byli jednym cialem to bym byla w niebie...jeden troskliwy opiekunczy i smieszny a drugi meski i zaradny...