Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajlowjuł

poznałem kobietę, ale....

Polecane posty

Gość ajlowjuł

przypadkiem zobczylem ją na fb. urzekło mnie jej zdjęcie. naturalna, bardzo ładna, sympatyczny wyraz twarzy. swietnie nam sie pisalo, rozmawialismy duzo przez tel, wyczułem, że to bardzo mądra, dojrzała kobieta, mimo, ze ma 22 lata. uznalem, ze bedzie idealna kandydatka na zone. postanowilismy sie spotkac i.... ona ma troche krzywe zęby. czyste, białe, cała jest zadbana ale trochę krzywe zęby mnie zrazily. myslicie, ze jestem glupi?

Gość Sleepthief
Tak jesteś

Gość ADFGTGHFGB
jak ma sie 22 lat to duzy problem:-P NAPEWNO ZA ZONE WEZNIESZ SOBIE STRASZA KOBIETE JAK JUZ TERAZ TAK WYBIERASZ; SZCZENIAK JESTES GDZIE TY ZONY JUZ SZUKASZ;

Gość ajlowjuł
ja tam nie szukałęm żony ale ona jest tak mądra i dojrzała, że tak sobie pomyslalem, ze kiedys bedzie dobra żoną. ale mnie zraziły jej troche krzywe zęby powiedzcie, czy was by nie zrazily?

Gość ewwwka
najpierw powinieneś nastawić się na poznawanie a nie od razu szukac żony

Gość ajlowjuł
ale czy was nie raziliby troche krzywe zeby? no powiedzcie. czuje sie oszukany na zdjeciach tego nie widac. jest ladna, czysta zadbana ale te zeby

Gość ajlowjuł
napisalem, ze tak mi przeszlo przez mysl o tej zonie, ale zony nie szukam. po to sie spotkalismy, zeby sie poznac ale te zeby troche mnie zraziły i szczerze juz nie ciągnie mnie do niej tak jak wczesniej

Gość ajlowjuł
no i nie wiem czy was zraziloby to czy nie

Gość wanskjqwHBASG
MI by nie przeszkadzało, ale jestem kobietą :) Każdy ma jakieś wady. Mój facet ma braki w przednich zębach bo miał wypadek. I jakoś mi to nie przeszkadza. Ja mam proste zęby, ale nie białe, nigdy białych nie miałam, choć szczotkuję systematycznie, używam specyfików, a nawet próbowałam wybielić u dentysty, i nic ;/ Mam pytanie, czy Ty jesteś idealny? Bo jeżeli Tobie przeszkadzają krzywe zęby, to podejrzewam, że Ty nie masz żadnych wad i jesteś chodzącym ideałem?

faktycznie masz rację, kobieta z krzywymi zębami na pewno nie bedzie dobrą żoną!

Gość dżasta123
no wlasnie czy ty jestes taki idealny?? skoro tak, to czemu sam szukasz zony i to jeszcze na fb zamiast wyjsc na jakas impreze/miasto .. no do ludzi?? jesli jestes taki super extra to ustawi sie do ciebie kolejka kandydatek zapewne bez zadnych wad...