Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shelley_kas

jestem samotna choc mam meza

Polecane posty

wkurza mnie juz to wszysto . oboje mamy po 25 lat , 3 lata po slubie i 2 - letnie dziecko. przeprowadzilismy sie doo pieknego domu do innegtyo miasta ciezo mi tu znalezc prace mam wyzsze mgr. adm i zarz. wszystie problemy spadaja na mnie wszysto moja wina . maz ma wszystko gdzies jest egoista i zapatrzony w siebie. tylko on jest najwazniejszy tylo on wychodzi gdzieolwiek bo musi pobyc sam , na imprezy tylko z kolegami a zona siedzi w domu z dzieciem. chcialam pojsc jeszcze na jakies studia badz urs ta dla sibei ale oczywiscie nie bo istniewje ryzyo ze bedzie musial zostac z dzieciem. masara. czasami mam juz wszystiego dosyc a nawet nie ma z im pogadac.kazdy ma swoje jaies klopoty wiem.... ale tak mi ciezko

Gość takie tam duperele
Kiedy czytam takie wypowiedzi dziękuję Bogu, że się rozwiodłam i mam fajne życie bez jakiegoś tam gnojka :)

czasem o tym mysle ... zostawic to w cholere.. tylko szkoda mi tych 10 lat tore juz razem jestesmy. i mamy dzieco...

Gość kojmasia
Dobry magister, co po skrócie mgr stawia kropkę... żenada! :O zaraz napiszesz, że szybko pisałaś i się tak wymsknęło :D

nie nie napisze. jak idzisz mam bardzo duzo bledow stylistycznych i kropek , ytylko ze jka szybko pisze to nie zwracam na to uwagi.

Gość kojmasia
co za głupia wymówka :D Normalny człowiek, który ma opanowaną ortografię nie musi się zastanawiać nad tym, co pisze- to po prostu wchodzi mu w nawyk. Takie argumenty typu "szybko pisałam" są bezzasadne!

Gość hablar2034
Nie masz pracy,a dom to niby kto Wam zasponsorował?Rodzice?

Gość dobrze napisała
mam wyższe magisterskie - więc po mgr. powinna być kropka. Gdyby napisała jestem Panią mgr - to wtedy kropki nie stawiamy, ponieważ wyraz kończy sie taką samą literą jak skrót.

Gość kojmasia
Nie napisała dobrze. Skróty nie podlegają regułom fleksji!!!

mój mąż ma albo przedwczesny wytrysk abo kłopot z wzwodem, już od 15-tu lat nie zależy mu na tym co ja czuję po takim szybkim stosunku, ciągle nie mogę dojść do orgazmu a on jak zrobi swoje to odwraca się do mnie plecami i zasypia !!! Czuję się okropnie samotna mimo że mam męża !!!

Gość dvfdrvgfdrfgr
och jak ja sie ciesze ze ejstem sama!!!

ale co robić??? jak zagroziłam rozwodem albo ,ze ma pójść do lekarzaczy cokolwiek z tym zrobić to wybrał rozwód

Gość atrix
dobrze wam tak,to jest efekt nieprzemyślanych wyborów

może i to racja , mama mi mówiła to nie facet dla ciebie ale ja nie posłuchałam , to teraz mam za swoje :-)

on dalej jest moim mężem bo do rozwodu jeszcze nie doszło , ale wszystko jest na dobrej drodze że się uwolnię i może zmienię coś w tym smutnym życiu

Gość atrix
to teraz masz:-)

Gość czysta prawda
to po cholerę wyhodzllas za takiego planeta

aganiok74 W życiu różnie bywa, czasem okazuje się, że my mamy rację, czasem ktoś inny. Ale myślę, ze ważne, aby jednak decyzje podejmować samodzielnie i potem ponosić tego konsekwencje niestety w przypadku tych biednych decyzji trudne konsekwencje;/, bo jednak człowiek dorosły sam za siebie decyduje.

Gość kolegen
ja tez tak wtopiłem,pomimo czytelnych sygnałów zeby dać sobie spokój ,niestety nie zrobiłem tego,a pózniej cięzko to było odkręcic po latach,ale się udało:-)

oj ciężko rozstać się po latach, jak są dzieci to człowiek tak zwleka bo dla dzieci bo dla nich wszystko żeby się nie stresowały . Dzieci rosną i potem problemy też ,dzieci odchodzą a my zostajemy sami z tym szambie , myślę że mnie to jakoś ominie i jeszcze jakoś to się ułoży :)) pozdrawiam wszystkie kobiety które mają teki problem i radzę nie zwlekać z decyzjami :))

Gość arz
aganiok74, problem u nas podobny, ale bez dzieci. Wczoraj stwierdził, że zawsze mogę odejść...

ja piernicze co za egoista , następny ,któremu wstyd się przyznać że cienki w seksie . Nie rozumiem dlaczego panowie nie chcą się przyznać do swoich mankamentów , ja czytałam że można z powodzeniem leczyć takie wczesne wytryski i brak wzwodu tylko to trzeba chcieć a tu niestety męska zasrana duma czy co??? zostaw dziada i znajdz sobie prawdziwego faceta :))

Gość arz
Pragnę czułości i częstszego zainteresowania sobą, nie musi dojść do stosunku... Ile jeszcze mogę prosić o 15 minut piesczot?! Prosić o czułość?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Coś Ci powiem, ciężko będzie żebrać o czułość bo ponowie są czuli tylko wtedy jak mają ochotę na sex i zaraz po nim czar pryska ............

Gość arz
Aganiok, czy Ty myślałaś o zdradzie?

Gość arz
...potem piszą o nas "zdziry, k...wy", w zamian nic nie dając...

i powiedziałam mu nawet że jak mi sie tylko trafi jakaś okazja to go zdradzę , nie przeją się tym zupełnie i powiedział że już teraz mogę szukać sobie amanta , normalnie koszmar jakiś nie???

Gość arz
Szykuję się do pracy. Dziękuję Ci :) Tak, żeby dotknął mojej szyi, pocałował... Życzę Ci miłego dzionka :)