Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana kobietka12b

Bylam dzis u fryzjera...i za bardzo scial mi wlosy

Polecane posty

prosilam go zeby podcial tylko koncowki a on scial mi mase wlosow a wcale nie musial. strasznie sie teraz czuje jestem zalamana. cale zycie mialam dlugie wlosy ...a niedlugo wazna randka i chlopak uwielbial moje wlosy. jak ktos mysli ze to glupie nie komentowac. potrzebuje wsparcia to bylo dla mnie bardzo wazne... :( 😭

mam ochote jej cos zrobic.. Evangelina1990 sliczne masz wloski :( mam nadzieje ze mi szybko odrosna ale czuje sie naprawde zle stracilam cala pewnosc siebie...

nie było by jeszcze tak źle, gdyby nie to że cipkę mi zgolił na zero :(

Gość w wieku umieralnym
Też mi się zdarzało z płaczem od fryzjerki wychodzić. Ale odrosną, to pociecha. A facet jak uwielbiał, to będzie też uwielbiał, jak odrosną - to był głupi argument.

Gość fthvrty
ee tam szybciej odrosna:D wlosy nie zeby

Gość martaaaaaas
ojejku, ludzie mają gorsze dramaty niż jakieś włosy. One zawsze odrosną, a jeżeli facet kocha Cię tylko dla włosów, to powinnas mu powiedzieć, żeby spadał :O

ale on mojej cipki nie tknie teraz :(

tak zanim odrosną.. cale zycie mialam piekne dlugie proste brazowe wlosy a teraz ... :( jak tylko je dotykam mam lzy w oczach... sa takie cieniutkie i brzydkie chce sobie cos zrobic :(

znam ten ból mi kiedyś też fryzjerka tępa obcieła za dużo włosów, one są jakieś niedoszkolone. jak dorwą kogoś z długimi włosami to tną i tną, dlatego ja mam w dupie te niedoszkolone mendy i podcina mi mama a grzywkę sama, nabrałam już takiej wprawy że nikt nie widzi różnicy

Gość h6h54h5h
ja obcielam z wlosow do pasa az do raniom a nawet troszke mniej ;) ale dlatego ze strasznie wypadaly

Lipssss zgadzam sie z toba w 100% teraz chodze juz do cioci :(

co moge zrobic zeby szybciej mi odrosly?

nie wiem bierz jakieś preparaty na włosy. mi rosły długo okolo 2 lata z takich do ramion- do pasa, ale ja mam kręcony i na kręconych wlasnie słabo widac jak rosną

Załamana dziękuję :) A co do witaminek na włosy to ja biorę Capivit A+E do tego w zestawie było opakowanie Capivit Piękne Włosy. Szczerze polecam

znam ten ból 🖐️ dlatego od 4 lat nie chodzę do fryzjera. nie chcę nikogo obrażać ale fryzjerzy chyba mają jakiś problem z myśleniem i zrozumieniem tego o ci się ich prosi bo dla nich 5 cm to 10 ścięcie włosów w ząbek - oczywiście prosto jak od linijki grzywka za brwi - obowiązkowo przed i tak dalej i tak dalej... już się poddałam i nie szukam żadnego fryzjera. omijam ich z daleka 🖐️

Gość mia mia mua mua
typowy polski fryzjer. W UK obcinaja dokladnie tyle i jak chcesz - cos, co naszym fryzjerom nie miesci sie w glowie.

macie racje dziewczyny nie warto chodzic trzeba cos na wlasna reke kombinowac... :( teraz czekam az mi odrosna..