Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 when i...

kt贸ry krem ?

Polecane posty

Go艣膰 when i...

Drogie Kobietki, nie wiem kt贸ry krem wybra膰. Dopiero ucz臋 si臋 rozpoznawa膰 co znacz膮 poszczeg贸lne sk艂adniki w sk艂adach, dlatego prosz臋 Was o rad臋. Mam cer臋 t艂ust膮 tr膮dzikow膮. I waham si臋 mi臋dzy dwoma kremami : 1. Under twenty anti acne (sk艂ad : algi, alantoina, Glucam, mikrog膮beczki matuj膮ce) 2. Garnier czysta sk贸ra (Sk艂ad: Aqua, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Montmorillonite, Glyceryl Stearate SE, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Stearyl Alcohol, Zinc PCA, Camphor, Carbomer, CI 42090, Disodium EDTA, Niacinamide, Octyl Methoxycinnamate, Panthenol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Triclosan, Xanthan Gum, Methylparaben, Chlorphenensin, Butylparaben, (B3684/1) Prosze porad藕cie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 when i...
tu jest sk艂ad under twenty : Sk艂adniki aktywne: -cynk -glukanian cynku -retinol -silnie dzia艂aj膮ca kompozycja sk艂adnik贸w 艂agodz膮cych Sk艂ad: aqua, decyl oleate, cetearyl glucoside, glycerin, hazelnut (corylus avellana) oil, canola (canola) oil, panthenol, cyclohexasiloxane, cyclopentasiloxane, zinc gluconate, allantoin, polyacrylamide, c13-14 isoparaffin, laureth-7, peg-8, tocopherol, butylene glycol, soybean (glycine soya) oil, ascorbyl palmitate, retinol, ascorbic acid, citric acid, carbomer, acacia senegal gum, propylene glycol alginate, methylparaben, phenoxyethanol, dmdm hydantoin, propylparaben, ci 42090

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t mdc ,m ,xmm
zaden z nich. Pomada ojca grzegorza , brevoxyl i bambino z cynkiem na noc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
bambino stosuje od kilku miesiecy i nic... czuje ze po nim mam jeszcze bardziej t艂usta cere

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
poza tym od czasu do czasu przemyje twarz mydlem siarkowym, a jak cos wyskoczy to punktowo afronis -rewelacji nie widze

Udost臋pnij ten post

呕aden z tych ;) Garniera dyskwalifikuje ta glinka w sk艂adzie i gliceryna (jedno przesusza, drugie mo偶e zapycha膰), w tym drugim nie podoba mi si臋 polyakrylamid i gliceryna. Kup na noc co艣 z kwasami (toniki/serum z biochemii Urody, bandi migda艂owy), na dzie艅 Flavo C a potem filtr, do nawil偶ania po zmyciu makija偶u po po艂udniu Cetaphil MD czy nawet olejki, i b臋dziesz mia艂a o wiele lepsz膮 piel臋gnacj臋. Aha, do mycia te偶 co艣 lekkiego, bez silnych detergent贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhrgfir
Jak si臋 ma sk贸r臋 t艂ust膮 lub sk艂onno艣ci do tr膮dziku to lepiej nie u偶ywa膰 drogeryjnych preparat贸w antytr膮dzikowych bo to pogarsza spraw臋. Postaw lepiej na nawil偶enie 偶elem aloesowym. Mog臋 Ci jeszcze poleci膰 ziaj臋 med- apteczny krem redukuj膮cy tr膮dzik- jak na preparat tego typu ma ca艂kiem niez艂y sk艂ad i kosztuje grosze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
ok dzi臋kuj臋. Jutro 艣migam do apteki i kupuj臋. a powiedz mi jeszcze kiedy co stosowac. tzn ten krem z ziaji i kiedy ten 偶el?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhrgfir
krem z ziaji na noc bo zawiera kwasy- nie polecam pod makija偶. A 偶el aloesowy z rana- pod makija偶 jak najbardziej. Mo偶esz do kompletu kupi膰 偶el do mycia twarzy z tej samej serii ziaji. Ma super sk艂膮d bez paraben贸w i jest bardzo delikatny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhrgfir
Polecam Ci te kosmetyki, bo na pewno krzywdy nie zrobi膮. Te ganiery i under twenty to o kant dupy. Jka zaczniesz u偶ywa膰 to napisz jak si臋 sprawuj膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
ok dzi臋kuj臋 Ci bardzo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
na pewno napisz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhrgfir
Nie ma sprawy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dgfdghfdgd
ten garnier niebieski, taki w膮ski czysta sk贸ra A czy co艣 takiego jest bardzo fajny ja mam mieszan膮 cer臋, sfera T pryszcze, t艂usta itd no i ten krem by艂 fajny aczkolwiek - mo偶e nie uwierzycie, ale kiedy zacz臋艂am stosowac zwyk艂e nawil偶aj膮ce mleczko do demakija偶u i krem dove- problemy z cera znikn臋艂y mo偶e wi臋c chodzi o to by cera by艂a nawil偶ona, wtedy tego sebum tyle nie produkuje..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
dhrgfir - widze popraw臋, nie chce zapesza膰, ale naprawd臋 jest lepiej :) za 2 tygodnie powinnam dosta膰 @ -zobaczymy jak wtedy b臋dzie. Poprawa nie jest jaka艣 extra rewelacyjna, bo wiem 偶e to jeszcze za kr贸tko, ale jestem dobrej nadziei :)

Udost臋pnij ten post

dok艂adnie zgadzam sie z poprzedniczkami, 偶adne z nich. ja skorzysta艂abym z portali oferujacych zestawy do skomponowani kosmetyku, sama osobiscie preeruje zamiast kremu na noc np. olej ze slodkich migdalow (cera tradzikowa) lub arganowy (dojrzala) wraz z kwase hialuronowym, mieszam 50/50. Nie zapycha a fajnie sciaga a rano buzia jest gladka. A na dzien lekkie serum, buzie matuje jedwabiem sproszkowanym, nie zatyka porow. Jak potrzebuje pelny makijaz to stosuje podklad ale jeszze nie trafilam na taki ktory by nie zatykal porow, chyba ze mozecie cos polecic? Obecnie jestem na Izoteku wiec skore mam bardzo sucha, wiec oleje sprawdzaja sie swietnie, ale wczesniej przed kuracja tez stosowalam i efekt byl naprawde fajny, pomimo ery tradzikowej. poza tym stosowalam tonik z kwasami AHA 10%, fajnie zluszcza i odswieza, ale teraz z wiadomych wzgledow nie moge. Ogolnie calosc tansza niz sklepy polkowe a mam pewnosc co do sladu tego co mieszam. Korzystam ze sklepow: - mazidla - biochemiaurody - e-naturalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
Modniusia -ja niestety nie mam cierpliwosci do tego 偶eby we w艂asnym zakresie robi膰 mikstury. Od kilku dni u偶ywam tych krem贸w i poczekam d艂u偶ej na efekty :)

Udost臋pnij ten post

ale ja kupuje na e-naturalne.pl, dostaniesz dokladnie odliczona ilosc bazy kosmetycznej i popros aby odmierzyli Ci dok艂adna ilosc kolagenu (niech skomponuja zestaw, dla mnie to zrobili chociaz nie mieli w ofercie. Wlejesz tylko kolagen do bazy i krem gotowy. Doslownie minutka, chyba ze naprawde nie masz cierpliwosci to jak najbardziej rozumiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
aha, je艣li b臋dzie taka mo偶liwo艣膰 偶e skomponuj膮 mi taki zestaw to powa偶nie si臋 nad tym zastanowi臋 czy nie skorzystac :) najpierw musz臋 postudiowac o tym :) dzi臋kuj臋 za info :)

Udost臋pnij ten post

Nie maja takiej info na stronie ale poprosilam ich i bez problemu mi doradzili i dobrali takie elementy jakie chcialam, maja tez zestawy gotowe, ale z kolagenem jeszcze nie widzialam. Poczytaj i sama zdecyduj, mi bynajmniej pasuje, ale kazdy ma inne wymagania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
rozumiem. Tylko wiesz, 偶eby dobra膰 odpowiednie zestawy do potrzeb cery to trzeba si臋 troszk臋 zna膰 na tych substancjach, a po kolei czyta膰 to ja nie mam za bardzo czasu. Widz臋, 偶e tam s膮 fajne rzeczy i przede wszystkim zero chemii co na pewno jest ogromnym plusem. Na pewno si臋 tym bardziej zainteresuje i bede chcia艂a co艣 z tamt膮d spr贸bowa膰

Udost臋pnij ten post

Ja w艂a艣nie wczoraj zam贸wi艂am sobie kolagen za 147 z艂, zobaczymy czy to taki dobry specyfik, aktualnie u偶ywam alg ze spirulin膮, mieszam z woda mineraln膮 i taka papk臋 nak艂adam na twarz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uno_dos_tres
do twojej cery najlepszy b臋dzie acne derm do kupienia w aptece , jest super likwiduje tr膮dzik oraz przebarwienia potr膮dzikowe i s艂oneczne a tak偶e na d艂ugo matuje i 艣ci膮ga pory

Udost臋pnij ten post

nie nie ukrywam, ze temat wlasnych kosmetykow to troche moj konik, uczula mnie 90% kosmetykow polkowych i poza tym przestalam wierzyc producentom. To ze kosmetyk jest naturalny i zrobie go z wiadomych produktow nie oznacza ze nie uczula, ale bynajmniej jak cos mi nie pasuje to moge to szybko wyeliminowac. No i jeszcze konserwanty,uzt=ywam ale wiem ze jak dodaje do kosmetyku to jest to jeden sprawdzony a nie dluga lista parabenow. Ale juz nie zanudzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 when i...
Modniusia -absolutnie nie zanudzasz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszata01
a mi kosmetyki z e-naturalne w og贸le nie pasuj膮... wydaje mi si臋, 偶e jako艣膰 troch臋 gorsza ni膰 z mazide艂 i BU

Udost臋pnij ten post