Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mama..

do kiedy Wasze dzieci jadły kaszkę na mleku?

Polecane posty

Gość taka jedna mama..

próbowałam zamienić ją na płatki kukurydziane,owsiankę,musli, ale mała nie chciała,pluła, nie da się przekonać, ma 23miesiące i od 9miesiąca je rano i wieczorem kaszkę nestle na mleku modyf. Mleka modyf. nie piła wcale,pluła i płakała, próbowałam chyba każdego (9miesięcy karmiona piersią, potem od razu przerzuciła się na kaszkę). Do kiedy mam ją jej podawać? Dodam, że jest strasznym niejadkiem, a jedynie tą kaszkę jakoś znośnie jada...poza tym je normalnie obiady,owoce,jogurty,budynie,kanapki,parówki,tosty,jajecznice itp...ale w małych ilościach i muszę prosić i pytać stale by coś zjadła, bo tak to nigdy sama nie zawoła...:(

Gość mój synek jadł mniej więcej
do czasu, gdy ukończył rok i 9 miesięcy do tego momentu jadł mi wszystko i nagle mu się odmieniło:O przestał jeść całkowicie:O muszę wmuszać w niego jedzenie by cokolwiek zjadł:O na śniadanie ani kanapki, ani jajka, ani parówki no nic nie można w niego wmusić i nagle w maju tego roku, gdy miał już 2 lata i 9 miesięcy wrócił po roku do jedzenia kaszki:D mnie to cieszy ,że choć tę kaszę je rano w miarę chętnie;)

Gość mamamam27
a niech sobie je - ciesz sie bo to dużo witamin i białka

Gość taka jedna mama..
mamama27 - a mi ktoś gadał, że to sam cukier i sztuczny zapychacz:(

Gość mama zaraz dwojeczki
Moj krotko, i mleko mm i wszelkiego rodzaju kaszki odrzucil jak mial ok. roku-13 miesiecy i szybko zaczal jesc "normalne" jedzenie typu kanapki i kubeczek zwyklego mleka lub jogurtu pitnego na sniadanie itd. Platkow czy musli nie lubi do dzis. Ma 2 latka.

Gość mama sama w domu...
kaszkę manną po roku na wieczór