Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna1979...

Szczeniak gryzie dzieci- normalne?

Polecane posty

Gość anna1979...

Czy to normalne, ze szczeniak 4m-ce gryzie dzieci? Czy to minie? WYkorzystuje sytuacje, w ktorych mnie nie ma i atakuje moja corke. Najpier myslalam, ze to ona go zaczepia, ale kiedy poszlam niby wyniesc smieci i podgladywalam przez okno. Corka nie mogla ruszyc sie z krzesla. JAk chciala isc do toalety to on ja zaatakowal i ganial po calym mieszkaniu. Co mam robic? Szczeniaki tak maja czy z tym jest cos nie tak?

Gość szczeniak uwaza ze corka
stoi nizej w "jego rankingu". Jest to bardzo niebezpieczna sytuacja.... Jaka to rasa?

Gość anna1979...
ratlerek

mój mnie łapał za nogawki zawsze jak szłam np wywiesic pranie , czasem ściągał pranie ze sznurka , i jak mnie wkurzał to mu zasuwałam kopa i gryzł jeszcze bardziej , moze dzieci mu dokuczają ?

Gość van tai
dokładnie tak j/w

Gość a co mi tam, mi tam, mi tam
tak, szczeniaki tak maja :D psiak chce sie po prostu bawic :) minie mu to.

Gość anna1979...
a kiedy? bo to trwa i trwa i jest coraz gorzej, bo juz nawet nie reaguje gdy sie na niego krzyczy. Z nami potrafi sie bawic normalnie, a dziekco oczywiscie gryzie. Corka boi sie isc nawet do toalety. Gdy robie rano sniadanie to ten wykorzystuje moment i ja atakuje. Pies to zwykly kundelek.

Gość anna1979...
Nie nosimy jej na rekach i nie rozpieszczamy, jednakze staramy sie poswiecac chwile , ktora jest wtedy tylko wylacznie dla niej. Bawimy sie z nia, ma pelno zabawek.

Gość anna1979...
up

Gość dddsddsdd
nie bij go, ale pryskaj go woda i niech kazdy to robi gdy podleci gryźc, corce tez dozownik/spryckiwacz z woda przyszykuj , u mojego pomoglo jak gryzl buty i meble :)

To nie jest niewinna zabawa. Szczenięta w miocie również się ''bawią'' w taki sposób podduszając się, gryząc wzajemnie jednak jest to demonstracja sił. Ten który podczas zabawy i takich walk na żarty ma przewagę ten w przyszłości stanie się liderem grupy. Tak więc to co robi Twoja sunia to próba podporzadkowania sobie córki od samego początku.Nie pozwalaj mu na to i naucz córkę się przeciwstawiać.

Gość anna1979...
up