Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzia_67

Czy są tu osoby, które lubią swoja prace ?

Polecane posty

Gość oniskaaaaa
teraz sie bierze to co jest, wiec jak tu ja lubic..............

Ja sobie nie wyobrażam, żeby mógł robić co innego, niż teraz :D

Gość kura z kurnika
ja swoja uwielbialam a kazdy wolny weekend byl niepotrzebny bo frunelam do niej jak na skrzydlach:) ale odkad ja zmienilam to nowej nie znosze.... bleeee. nie bylaby zla gdyby nie atmosfera

Gość Grabarz zakościelny
lubie grzebać

Gość bora bora ole
ja nawet lubię, kłopot w tym, że zdarza się to raz na ruski miesiąc

Zuzia_67 jaj z tego co robię mam dobrą kase, ale kiedys będe robił to co sprawia mi przyjemność, kiedyś....

Aburabi, jestem miszczyniom gotowania:)! Po pracy zajmuję się też kosmetologią i dorabiam malując koleżankom wzorki na paznokciach u rąk i nóg. Uważam, że jest to niezwykle przyszłościowe zajęcie!

Robię to, o czym zawsze po cichu marzyłam, mam kontakt z wieloma ludźmi i cały czas się rozwijam, gdyż w mym zawodzie zawsze jest się czego uczyć. Idę z duchem czasu:).

Gość asiekasiekasiulek1
heh ja nie lubię swojej pracy... ze względu na atmosferę w pracy:/ kierowniczka tylko patrzy, żeby człowieka zmieszać z błotem:/

wzorki na pazurach? takie fikuśne? co lubisz gotować i gotujesz na ostro? duzo przypraw? Gotujesz zawodowo?

prosiłem, mówiłem: szczerze, jaki z Ciebie materiał na żonę... Siostra Cie promuje, a Ty tylko powodujesz, że muszę minusy stawiać :D

Aburabi, ja już nie kcem należeć do Twojego haremu, bo Ty się nieładnie złościsz i byś sprawiał mi zbyt wiele przykrości, gdyby przypadkiem udało 'Ci się zaciągnąć mnie do ołtarza;).

hehe, rusałka, za wikipediom: Ukazywały się zazwyczaj jako piękne, nagie dziewczęta z rozpuszczonymi zielonymi włosami, rzadziej jako stare i odrażające kobiety. Rusałkami stawały się panny, które zmarły przed zamążpójściem. Rusałki pojawiały się w czasie nowiu i wabiły do siebie młodzieńców, których zabijały poprzez łaskotanie lub opętańczy taniec. Nie jestes stara o odrażająca i umiesz tańczyć ?

ja sie pięknie złoszcze, podobno jestem bardzo atrakcyjny jak marszcze twarz i mam ogień w oczach :D

Gość ja lubię :)))
spoko jest