Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pre natalkaaaaa

Mamy przedszkolakow 3-latkow, co musicie jutro zabrac do przedszkola?

Polecane posty

Gość pre natalkaaaaa

Oprocz dziecka oczywiscie;) U nas nie bylo zebrania, ma byc w piatek po poludniu. Ja zabieram pantofle na przebranie, fartuszek ochronny, zmiane ubrania na wszelki wypadek.. Co jeszcze?

ubranie na przebranie, butki takie do zabawy, jakieś przybory jeśli sa wymagane, my w naszym przedszkolu nie potrzebujemy nic bo zbieramy się na taka sama wyprawkę dla wszystkich ale inne potrzebują, no i czasem jakies przybory higieniczne tyle:))

Gość skaleta
a piżamka na leżak to co ? najważniejsze i przytulanka

Gość mama 3 latka
kapcie, piżamka, kubeczek, szczoteczka i pasta do zębów, jasiek, chusteczki i ubranko do przebrania. Do tego na zebraniu prosili o kredki, farby, klej, blok i wycinanki.

ja muszę zabrać tenisówki na zmianę, ubranie na zmianę, piżamki na razie nie bo powiedzieli na zebraniu żeby pierwsze dni odbierać dzieciaczki po 3 h, tak żeby się przystosowały

Gość sgsgsggsgsgsg
Posciel, pidzama, kapcie, ciuszki na zmiane( czyli majtki , spodenki, skarpetki i koszulki), chusteczki nasaczne i zwykle, specjalny wieszak dla przedszkolaka , identyfikator i recznik. O wyprawce typu farby itp dopiero bedziemy rozmawiac na zebraniu, w przyszlym tygodniu.

Gość gość
Polecam zabrać drugą parę ubranek na zmianę. Sama wiem jak dziecko potrafi się ubrudzić w jeden dzień. W Bajeczce Michaś ma tyle zabawy i wyjścia na zewnątrz, że czasem nie nadążam z praniem:)