Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfddssssssssss

GRACIE NA GIELDZIE? MAM 200 ZŁ NA INWESTYCJE

Polecane posty

Gość gość
Spróbuj zaczynać od pośrednika. W maximus trading po przejściu okresu próbnego dostajesz na start nawet 100 tysięcy dolarów - kupa kasy, a robią za darmo choćby samo szkolenie. Piękna sprawa.

Gość gość
Inwestowaniem w akcję zajmuję się od dawna i jak to się mówi „mam nosa”. Moje przeczucie mówi mi że warto teraz zainwestować w akcje Grupy Jaguar. Myśle że nikt z inwestujących się nie zawiedzie i zakończy rok z zyskiem.

Gość KRYSTIANNOL
Ja inwestuje małe finanse przykładowo te 200.zł w .... I z tego wychodź mi 300, 400, 500.zł Dzienie to zależy od zaopatrzenia klijenta ale to tylko w okresie wioseno-jesienym Tylko że zimową porą zbytu nie ma na ten produkt bo go Kuźwa niema w Produkci i klienci nie są zbyt usankcjonowani chyba że śnieg spadnie to bendę go sprzedawał miastu zakopanepu Tylko muszę się dowiedzieć jaki kurs za jednostkę mają plus dojazd doliczyć musze bo co za zysk z tego jak dokładać do interesu za transport nieprawdaż CHYBA Że otworzyć budkę z lodami na giełdzie lut kupisz za 7o.Gr. A sprzedasz 2,oo.złote Tylko że by się opłaciło to musisz kupić większą ilość żeby zarobić i w dobrym punkcję stanąć najlepiej na deptaku bądź na rynku gdzie jest większa ilość spoleczenstwa Cholerna zima Pozdrawiam