Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sqraaaw

wróciła moja kolezanka z zagranicy :O i chce sie spotkac :/

Polecane posty

Gość sqraaaw

pracowała tam i zarobila pewnie kupe szmalu. chce sie spotkac. ja juz wiem po co:O zeby sie odpierdolić w drogie ciuszki i chwalić sie ile zarobila, co kupila, gdzie byla itp :O juz ja ja znam. Zazdroszcze jej przyznam... dlatego nie chce sie z nia spotkac, bo juz widze jakby to wygladało.

Gość MrowkojadNadrzedny
Pojade z Toba, mam sporo $$$ i ja zagniesz :)

Gość czy ty
jak ci zal dupę ściska to tez jedź i zarób a jak nie chcesz się spotkać to się nie spotykaj - proste jak budowa cepa :O

Gość sqraaaw
łatwo powiedziec, nie moge sie wciaz wymigiwać wymysle cos teraz, ale potem pewnie tez bedzie chciała sie spotkac. nie moge wyjechac teraz mam studia itp

Gość qurczaki*
zazdrosnica,phi

Gość sqraaaw
zazdroszcze no!!! ja nie mam tyle kasy,a ona teeraz bedzie mgla se kupic wszytsko a aja siedze i licze grosik do grosika

Gość MrowkojadNadrzedny
3000 by Cie zadowolilo?

Zaproś inne koleżanki. W więcej osób będzie weselej

Gość czy ty
to powiedz wprost, że nie chcesz się spotkać ja się nie spotykam z ludźmi, z którymi nie chcę

Gość gfddssssssssss
moze chce sie spotkac bo stesknila sie za toba zwyczajnie po ludzku tępa babo pusta

Gość sqraaaw
MrowkojadNadrzedny no jasne :D ale wolałabym na to sama zapracowac :D

Gość yuhugyug
To wcale nie musi byc prawda, ze tam tyle zarabia. Wielu ludzi wraca do Polski i udaje wielkie panstwo, a tak na prawde nie ma kasy tylko chca sie pokazac.

Gość sqraaaw
taaa stęskniła się :O jasne. zeby mi dopiec.

Gość umpa lumpa
a moze sie chce spotkac, bo sie za toba stesknila? Moze bylo jej ciezko zagranica? Moze ma cos, czym chcialaby sie z toba podzielic?

"taaa stęskniła się jasne. zeby mi dopiec." :D:D:D:D Czemu zakładasz najgorsze? Jakie miałyście stosunki przed jej wyjazdem? Jeśli wcześniej się lubiłyście, to nie masz się o co martwić. A nawet jeśli się czymś pochwali( że niezłą kasę tam można zarobić, że coś fajnego sobie kupiła itd), to może nie dla tego, żeby Ci imponować, tylko tak po prostu... Nigdy się niczym nie chwaliłaś znajomym?

Gość vvvvvvggtrfrf
moja jak wrocila z anglii to jak sie znia spotkalam caly czas narzekala jak tam jej bylo ciezko bez nas bez rodziny, ze czula sie tam jak w wziezieniu i namawiala mnie zbym z nia jechala to mi pomoze znalezc prace a i ona nie bedzie taka samotna tam. czyli po porstu musiala sie wyzalic. pochwalila tez sie nowymi ciuchami, przywiozla drobiazgi w prezencie ale raczej ucieszylam sie z tego ze wreszcie mogla sobie cos porzadnego kupic bo wiem jaką biedę miala przed wyjazdem. jest pracowita i nalezalo jej sie. i jak bym miala taka kolezanke jak ty to nigdy w zyciu nawet nie probowalabym nawiazac juz ponownie kontaktu. sama zawiść i zazdrość. myslisz ze kazdy jest taki jak ty??? szkoda mi tej kolezanki. a jesli na serio jest taka jak piszesz to hmm mi sie wydaje ze ludzie podobni do siebie nawzajem sie przyciagaja, skoro sama jestes taka to nic dziwnego ze masz takie puste kolezanki. a w takim wypadku żal mi was ze nie wiecie co to znaczy prawdziwa przyjażn

Gość MrowkojadNadrzedny
sqraaaw - zaden problem, co powiesz na car wash, oczywiscie nie musisz byc topless!