Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neww2020

CO MAM ZROBIC...?????

Polecane posty

Gość Neww2020

mam okazję pracowac w pewnej firmie, tzn jutro ide na rozmowe, ale to po znajomosciach, poza tym szukaja ludzi .. długo siedzialam w domu, chce cos zacząc robic, od konca wrzesnia też weekendowo szkoła (co 2 tyg) .. bo teraz to leżalałam całe dnie i nic nie robiłam ..z tym, że musze dojeżdzac i to sporo ja mieszkam we wsi pod duzym miastem i dziennie bym wydawała 15 zł... bus + tramwaj... po wypłacie spoko bym kupiła sobie karty, ale teraz za co mam jeździc:O matka mnie skrytkuje, ze mogłam blizej szukac, ale ona chyba nie wie jak jest ciężko!!!! nie będzie mi dawac przez ten 1szy miesiąc, a nie mam nawet gdzie się zadłużyc.. i co zmatrnowac szanse??:((

Gość Neww2020
:(:(:(:(

Gość Neww2020
nie mam z kim dojeżdzac ani na piechotę też przeciez nie bede szła 10 przystanków by nie płacic na tramwaj ... nie mam też u kogo zamieszkac.. chce sie przeprowadzic do miasta niedługo, ale nie wiem jak będzie z tym 1szym miesiącem...

Gość Neww2020
był ktoś w takiej sytuacji??

Gość Neww2020
siedze w domu zle, nie siedze to jeszcze gorzej ... i badz tu człowieku mądry..

Gość młoda, ładna i mądra
Nie masz wyjścia, musisz jeździć na gapę :O A później już będzie lepiej, stopniowo nawet będziesz mogła zapłacić ewentualne kary :)

Gość Neww2020
ale przeciez ja nie pojade busem na gapę :O który za dojazd do miasta kosztuje 5 zł :O tramwaj to swoją drogą.

Gość geiwkr
to po co sie umawialas na rozmowe jak nie masz czym dojeżdżać? w tym czasie, ktos inny mógł mieć szansę. po prostu pożycz na samego busa