Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxhcialabym nowy jezyk poznac

nienawidzę angielskiego :( a nie moge miec na studiach innego

Polecane posty

Gość cxhcialabym nowy jezyk poznac

jestem wkurzona...lubię piosenki po angielsku i filmy i w ogole nie przeszkadza mi ten jezyk ale w szkole go uczą tak że go nienawidzę!! bede sie męczyc kolejny rok... w dodatku jestem na dosc wysokim poziomie B2 więc lekko nie bedzie :(

Gość vcxcvbgfdsdfgfds
co ty? hispzanski jest strasznie truny ma mnostwo gramatyki,. w angielskim najtrusniejsze jest opanowac czasy , ogarnąć slownictwo i wymowę i tyle. zero odmian czasownikow!!!! malo wyjątkow. nie marudz bo kazdy inny jezyk to gorsza opcja wlasnie. nie tylko ze wzgledu na stopien trudnosci ale tez i przydatnosci. widocznie mialas zlych nauczycieli ktorzy moze przynudzali na lekcjach , uczyli cie samej gramatyki i tym samym skutecznie zniechecili. moze powinnas zapisac sie na kurs konwersacyjny do szkoly jezykowej zeby poczuc jak fajnie jest uzywac język a nie tylko tłuc nudną gramę

Gość szort23
jak nauczysz sie greckiego i farsi tak jak ja to pogadamy.

Gość angielski
Angielski jest prosty tylko trzeba chcieć. Po za tym tego co uczą w szkołach nijak się ma do tego co zastaniesz za granicą. uczą jakieś konowały i później nie można się dogadać.

Gość kpokop
nie znac angielskiego w dzisiejszych czasach to kalectwo, a dyplom takioeh osoby jest gowno wart. Zamiast wymyslac bzdurne wymowki, zabieraj sie do roboty:O