Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna onaaaa

do samotnych.....

Polecane posty

Gość samotna onaaaa

do tych nie z wyboru, ale do tych ktorzy nie mieli szczescia w milosci.. ile macie lat? moze zaczne od siebie... mam 21 i wciaz sama juz sie załamuje :(

Gość powem ci szczerze
jestes bardzo zabawna ale to i dobrze :D

Gość samotna onaaaa
dlaczego zabawna? przeszlam w zyciu juz bardzo duzo i chce wkoncu zwiazku stałego... wszyscy znajomi juz sie ustatkowali.. a ja nadal sama... rodzina wciaz wypytuje, czemu nikogo nie mam.. meczące to cholernie!!

Gość myśle
jesli dziewczyna jeszcze nigdy nie miała kogoś do zwiazku to może być problem i nie widze w tym nic zabawnego, moze zaczac szukac w sobie jakiejs winy czy cos... a jesli jest sama, bo po prostu aktualnie lub od dluzszego czasu sie to utrzymuje, to nie ma co robic problemu. dlaczego ludzie w tym wieku maja takie cisnienie na zwiazki?

samotna onaaaa -> jestes młodziutka nie przejmuj sie tym co mówią inni, wszystko przed Tobą, miłośc i inne fajerwerki :D

Gość myśle
Chcesz zwiazku bo wszyscy znajomi sie juz ustatkowali? bo rodzina cisnie? nie mysl głowami innych! rowzijaj sie, zajmij sie czyms. uporzadkuj sobie i zorganizuj zycie, doksztalcaj sie, dbaj o cialo, zeby kiedys miec co komuś zaoferowac... a czasu przed Toba jeszcze tyle, ze zamarzysz o wolnosci singielki!

Gość bo ida za radami z cosmo
albo za przykladem psiapsiolki by nie byc gorsza , wciaz podtrzymuje ze jest to zabawne :D

Gość te72921343434
@samotna onaaaa może po prostu jesteś nieatrakcyjna dla samców :classic_cool:

Gość samotna onaaaa
poprostu zle mi samej... nie czuje potrzeby singelki... juz sie wybawilam itp,. zreszta nie ma nawet z kim isc na impreze czy gdziekolwiek? co mam isc sama?

Gość 21 latka ze sie wybawila
dobre sobie , mozesz pisac jak ci zle jak nie dobrze , ale na 90% jestem pewny ze zatesknisz za tym stanem rzeczy