Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oj Nieszczęsny Ja

Oschła czy Cwana dziewczyna ?

Polecane posty

Gość Oj Nieszczęsny Ja
Tak, u mnie od stycznia praktycznie, ale ostatnio rzadziej bywam w domu w związku z pracą, co z resztą nic nie zmienia ...

ale zasypiacie obok siebie? Przytulacie sie? Czasem tak potraficie przegadac pol nocy?

Trafil Ci sie cud idioto aa ty narzekasz! TO JEST WLASNIE PRAWDZIWA I GODNA KOBIETA! Kiedys to bylo normalne a teraz ze wykorzystuj oj glupis ty

Gość Oj Nieszczęsny Ja
no tak wspólne łóżko itp itd :) ogólnie ze związku jestem zadowolony i czuje że to ta jedyna, jedyny aspekt naszego życia z którego nie jestem zadowolony to brak seksu, gdyby było jeszcze gorzej to wierz mi nie ciągnął bym tego

nie widze innej rady jak szczera rozmowa. Ale nie w formie wyrzutow. Zacznij od tego, ze nie dajesz juz rady, ze jej pragniesz. Powodzenia.

Gość MAAABEEE
Jak ty nie bierzesz to ona nie daje. i tak to sobie plynie leniwie. musisz spróbować wziać bardziej na siłę, spróbować, zobaczysz reakcję.a jej jest błogo i wygodnie, też bym tak chciala, zeby mnie ktos na wakacje zabierał. duzo dajesz a nic z tego nie masz. przyszła pora na opamietanie sie.

Gość uno_dos_tres
wcale nie taki cud...po ślubie się okaże, że w tej sferze nie pasujecie do siebie, i co wtedy?

Hiszpania, Chorwacja...i w tych boskich plenerach wybranka też nie nabrała ochoty na odważniejsze mizianie ze swym wybrankiem? :]

Gość Yeaaa
Jak to nie jest jakaś Miss World to ja bym ją popierdolił :classic_cool: 🖐️

Gość mdksmd
jestem w b.podobnej sytuacji do kolegi i jestem smiertelnie zmeczony moimi staraniami, jej watpliwosciami. czasem naprawde to juz zyc sie odechciewa. szczytem juz wszytskiego było jak juz sytuacja zmierzala ku wiadomo czemu, a ona nagle zakonczyła wszytsko, bo powiedziała ze przestała czuc sie komfortowo, ze nie moze. nie mam pojecia jak z tej sytuacji wyjsc. nie ejstem szczesliwy w zwiazku z osoba, która kocham

Gość dalton767
No to wóz albo przewóz - wydrukuj porady które otrzymałeś i daj jej do przeczytania albo porady wyrzuć do kosza i załatw sprawę najbliższej nocy. Jak będziesz tak dalej ciągnął skonczysz jak mój kolega - chodził z dziewczyną siedem lat a dwa lata po ślubie rozwiedli się.