Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qw4123412

TYlko 9 głosów zabrakło, zeby w Polsce kobiety musiały rodzic ciaże z gwałtu..

Polecane posty

Gość qw4123412

Dlaczego ja z tego posranego kraju jeszcze nie wyjechałam.... Jebane Pisiory...

Gość twoja maleńka
Słyszałam o dziewczynie która w swoim życia przerwała 3 ciąże.... Dla mnietaka laska jest poprostu skończona. Normalnie brakuje mi na to słów... to jest poprostu profesjonalny morderca! Rzeźnik

Gość twoja maleńka
O trzech ciążach oficjalnie było wiadomo . A do ilu ciąż się nikomu nie przyznała? Gdzy było ich 8 ? To bym sie nie zdziwiła ona jest głupia jak but

Gość zycze , zeby ich córki mialy
tkie problemy , palanty

Gość qw4123412
ja uwazam że płód to materiał na człowieka, równie dobrze mozna by nazywac rzeznikiem kogoś co zabija muchy, w końcu to też życie. Ale nie o to chodzi. Przy tej ustawie chocby matka nie miała zadnych szans na przeżycie musiałaby urodzic. Tzn. i tak wszystko skończyłoby się śmiercią tylko podwójną... Moim zdaniem to totalny skandal że doszło w ogóle do tego głosowania, i że nie przeszło tylko dzięki 9 głosom to dla mnie masakra... skandal na sklaę światową//

Gość qw4123412
są też takie ciaże mnogie- np. ośmioraczki, wtedy raczej nie ma szans jak sa małe, żeby jakiekolwiek przezyło. Lekarz moze zdecydowac o susnięciu czesci - przynajmniej ktokolwiek miałby szanse... A tak musza umrzec wszystkie dzieci, bo ktoś uwaza, że to BOg którego nie ma ma decydowac.... buachachacha

Gość Abrakadabrrra
dla mnie zycie matki jest zawsze nadrzedne. a jesli chodzi o gwalt, to musi byc decyzja ciezarnej czy chce byc ciezarna, i nie powinno byc zadnej klauzli sumienia dla lekarza w takich przypadkach.

Gość to po co prowokujecie
mężczyzn. Ja zachowuje się porządnie i nigdy nie zostałam zgwałcona.

Gość rtrewtw
możesz dać jakieś źródło swoich informacji?

Gość pw2011
"Zanim ukształtowałem cię w łonie matki, znałem cię" (Jr1)

Gość anty po
Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy.

Gość Abrakadabrrra
takimi ustawami cofamy sie do czasow sprzed emancypacji kobiet, gdzie kobieta to tylko do ruchania i garow byla :O

Gość a moim zdaniem...
Nie popieram aborcji z czystego wygodnictwa. Takimi ludzmi gardze. Ale sa rozne sytuacje, np gwałt czy brak środków do życia. To jestemw stanie zrozumiec.

Gość Abrakadabrrra
tez nie popieram. aborcja to ostatecznosc. ale kazda kobieta ma swoje sumienie i zgodnie ze swoim sumieniem powinna moc postepowac. brak wyboru nie uczyni ludzi szczesliwymi, wrecz przeciwnie. probuje sprowadzic sie nas do poziomu istot uposledzonych, ktorym jak sie nie zabroni to sie rzuca na to i jak szalone kazda ciaze beda usuwaly. jakbysmy nie mialy wlasnych glow i wlasnych sumien. a tak nie jest. my myslimy same. jesli bedzie to legalne, to wyjdzie z podziemia, bedzie wiekszy nadzor by rzeznicy nie robili kobietom krzywdy, ale nie znaczy to ze kazda ciaza bedzie usuwana.

Gość Ludzie ludziea
Aborcja to morderstwo :(

Gość Abrakadabrrra
gorszym morderstwem jest skazanie matki na donoszenie ciazy ktora jest ryzykowna dla jej zycia 🖐️ bo tak to chociaz jedno zycie mozna uratowac :(

Gość uwazacie,ze w wiekszosci
cywiizowanych krajoiw świata zyja sami mordercy i zwyrodnialcy i tylko Polacy maja monopol na moralnosc? jakos nie widac tego chocby w nocy na ulicy... Troche pokory!

Gość porządność nie ma nic
do rzeczy: "Ja zachowuje się porządnie i nigdy nie zostałam zgwałcona." Możesz być zgwałcona przez własnego męża na przykład. Tak wtrącam, chociaż aborcji nie popieram