Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hua Li

Czy taki związek ma szanse ? Powiedzcie...

Polecane posty

Czy związek prawiczka z nie-dziewicą ma szanse na przetrwanie ? Chciałabym wiedzieć. Pozdrawiam Was.

Gość najnowsze panele z ikei
to bez szans! absolutnie nie ma szans. Każdy na kafe ci to powie, dobrze że do nas trafiłaś i nie popełnisz tego życiowego błędu :classic_cool:

Gość najnowsze panele z ikei
margirit po co doradzasz złośliwie źle, pomóż młodszej koleżance zamiast jej źle doradzać. Wstręciucha...

Gość uuuuaaaa
pewnie, że ma... różnie się w życiu dzieje, i nie powinno się osądzać innych czy są dziewicami/prawiczkami

Pytam dlatego, że dużo czytałam w internecie na ten temat i inni się wypowiadają, że szanse są, a większość osób pisze, że nie... Np. gdy dziewczyna miała 1-2 chłopaków z którymi spała, bo z nimi była i ich kochała to zasługuje na szczęście w życiu ? Bo są jeszcze takie, które kochają się z facetami dla zabawy, przygody itd. Panowie wypowiedzcie się...

Gość donata dupą wymiata
popieram powyżej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość pooopowiadaj miiii
dziewczyno to obrzydliwe i chore! Za takie teksty zboczeństwa zaraz cięjakiś moderator zabanuje licz się z tym bo to na prawdęchore i dziwne!

Ale Wy faceci jesteście chorzy, ja nie mogę z Wami, z dosłownym tego znaczeniu słowa !!!!