Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzinne

dostałyście już rodzinne

Polecane posty

Gość rodzinne

rodzinne powinnam dostać 30.08 a do dziś nie ma nie wiem co się stało idę dziś do urzędu ale może coś takiego u kogoś się stało dzięki

Gość ja dostaje zawsze
20 każdego miesiaca i dawno juz mam na koncie..a ty co dzisiaj dopiero jest 1 wiec mozesz dostać pieniądze dzisiaj...nie zawsze robią przelewy wcześniej

Gość rodzinne
no nie wiem zawsze były na czas troszkę się denerwuję

Gość to trza było isć do
pracy a nie czekac na rodzinne ;/ ech szkoda słów niepotrafisz czekać kilku dni na przelew więc pracy jest pełno wystarczy dobrze poszukac

Gość rodzinne
kobieta ja właśnie pracuje !! a co ty myślisz że ja tylko za rodzinne się utrzymuje! zwolnię się wcześniej z pracy aby iść do urzędu dlaczego mierzycie wszystkich jedną miarką bo mam rodzinne to znaczy że bieda nie pracuje i siedzi na zasiłkach z urzędu

tego rodzinnego jest tyle co kot naplakal :P jeszcze jak jak ktos ma wiecej dzieci to sie usklada ale przy jednym to tylko 68zl :P mnie by sie nawet do banku nie chcialo osc po takie smieszne pieniadze. Co nie znaczy , ze nie biore zasilku... jak najbardziej tak! Ale wybieram dopiero po paru miesiacach wtedy jest co wziasc.

Gość wziąć a nie wziąść jagodowa
analfabetko

Gość u nas płacą 16
ja mam na 2 dzieci w tym szkolne, 169zł.... dlatego uważam że warto było złożyć papiery, a najśmieszniejsze jest to, ze my oboje pracujemy i nawet nie źle zarabiamy, tylko że 2lata temu, otworzyliśmy sklep i zatrudniliśmy pracownika.... całe wyposażenie, no i początkowe koszty zżarły cały zysk z tych 2 lat ...no i z papierów wyszło że się należy!

u nas placa, to Ty chyba musisz miec jeszcze jakis dodatek bo powinno Ci wyjsc 136zl. W calej pl jest chyba jedna stwka...

Gość ja mma taka tradycyjna
o jagoda ksiezniczka za 68zl doopy nie ruszy....

Gość ja mma taka tradycyjna
taaa chyba milionami wszy łonowych na d...

Gość ciekawe kto powierzyl
miliony takiej analfabetce

Gość 1 i 2 hm
jagoda jak często wyciągasz te rodzinne? Raz do roku? To procentuje? :D

Gość kdfghjk
na dzieci w wieku szkolnym jest wiecej niz 68 zl cos ponad 80 alenie wiem dokladnie bo nie korzystam.

jakie to przykre, ze wszedzie w kazdym temacie znajdzie sie jakas menda, ktora z gory ocenia sytuacje nie znajac szczegolow do tej osoby, ktora jadem pluje, z gory oceniasz, ze autorka biedna, bez pracy itp a moze ona daje (dzieli) te rodzinne swoim dzieciom jako kieszonkowe, te ida do szkoly i sie niecierpliwia, rozne sa sytuacje a nikt nie musi sie przed nikim tlumaczyc, przedstawila problem, po co wchodzic w detale

Gość pytanie z innej beczki
rodzinne jest dla kazdego, czy tylko dla osob z niskim dochodem?

Gość tylko dla bidy spolecznej
:D

Gość rodzinne
już wiem czemu nie dostałam wstrzymali mi bo zmieniłam adres zamieszkania i zapomnieli wznowić wypłat wszystko wyrównają we wrześniu Dzięki i pozdrawiam