Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułeczkakukakukukukuku

dzisiejsze dziewczyny są bardzo łatwe

Polecane posty

Gość wszystkie łatwe dziewczyny-
grzeszysz mózgiem-takie jak ty to wlasnie NUDZIARY-nie maja nic madrego do powiedzenia...,dlatego pokazuja tylek,zeby ktos chociaz na nie popatrzyl:D:D:D ,ewentualnie przelecial:D:D:D ....a potem ...,no coz....trzeba szukac nastepnego jelenia,bo aktualny po sexie spostrzegl sie ze jestes pusta w srodku......Jakie to zalosne.....

'Tanie dziewczyny' - czy ten termin oznacza?...... 1 - nimfomanki 2 - kobiety zarabiające na czarno 3 - dziewczyny, które mają trudności w założeniu trwałego związku 4 - dziewczyny, które szybko zawiązują znajomości ......????????

Gość takie tam gadanie.
Dla mnie większą szmatą jest dziewczyna pokroju autorki. Słownictwo- właśnie na tym poziomie. Sorry, ale wpieprzanie sie komuś z kim i jak sypia jest śmieszne. Laski tego pokroju mnie drażnią i omijam je szerokim łukiem. I każda normalna kobieta na poziomie tak robi.

Gość takie tam gadanie.
a dajże spokój z tymi tanimi dziewczynami. Tanie to może wino typu wino :P

Gość lovemusic
Co innego gdy znam dziewczyne tydzien , spotykam sie z nia prawie codziennie i nagle najdzie nas ochota na seks , to jest przygoda poprostu. A zupelnie co innego dziewczyna ktora wysyla mi swoje gole zdjecia od razu..

Gość baśka mi ukradła nicka
grzeszysz mózgiem "i jestes tępa, bo to takie jak ty chciałyby uwiązać faceta seksem czy nie. Dziewczyny nie są łatwe tylko chcą korzystać z życia , miałam pare razy przypadek że to mi chodziło o seks a facetowi o związek wygladasz na podręcznikową "miłą|" dziewczyne czyli nudziare. ja jestem zołzą" I nią pozostań, aha i proszę, nie komentuj już, bo Twój poziom obraża moją inteligencję. A tak poza tym - czas do szkoły.

Gość Aseksualny Impotent
Kobiety są od obciągania! mają trzy wspaniałe dziury do wtykania . . .

chciałbym kiedyś uprawiać seks z kobietą, którą będę kochał całym moim ciałem i całą moją duszą.

Gość wyrafinowana cwaniarka
jak kilku facetów cię wykorzysta, zabawi twoimi uczuciami, emocjonalnie dosięgniesz dna bo nie będziesz umiała się pogodzić z myślami : jak tak mozna to zaczniesz myśleć inaczej o facetach i kobietach które w dooopie maja to co o nich mysla faceci. nie mam na mysli małotatów w eieku do 25 lat, dopiero po tym wieku tak naprawdę dojrzewamy emocjonalnie i psychicznie (nie mylic z fizycznoscią), dopiero wtedy zaczynamy kumać co to zycie i czego od niego oczekujemy

Gość lovemusic
Zreszta w dzisiejszych czasach o seks nie jest trudno.. wystarczy wyjsc z domu na kilka godzin. Niedlugo sie bedzie wychodzic jak na normalny trening :))

Jestem mężczyzną i podziwiam kobiety. Full Respect ....... Macie to czego brakuje mężczyznom.

Gość Macius skarbie jedyny :(((
ja nie mam 25 lat jeszcze, ale jedyne co mogę zaoferować i oczekiwac od facetów to seks... moje cale emocje, miłość i wszystko należą do jednego:(((((((((( tak bardzo Cie kocham Macius inni faceci to dmuchane siusiaki :( tylko Ty jestes kochanym misiem moim ;*

dzisiaj gdy chcę zdobyć dziewczyną, wolę walczyć z nią samą....na słowa, na uśmiech, na spojrzenie.......a nie z innymi facetami za pomocą penisa...

Dla mnie kobiety zawsze pozostaną kobiece! Nie wierzę, że są łatwe......przecież nigdy nie były...... choć dawno nie wychodziłem ' na miasto ' ;P

Gość kukułeczkakukakukukuku
z niektórych postów można się usmaić. naprawdę nie interesuje mnie ile razy i dla kogo jedna z drugą rozkłada nogi. chodzi o to,że przesyłając ledwo poznanemu facetowi nagie zdjęcia lub dają się nagrywać nie myślą o tym jak to może być wykorzystane-to jedno. druga sprawa to oprócz swojego ciała taka dama nie ma nic innego do zaoferowania. raczej mam wrażenie ,że to one właśnie próbują na siłę leczyć swoje kompleksy. a co do mnie nie jestem ani rozlazła,ani nie mam rozstępów itp.itd.nie mam czego się wstydzić i mam o wiele większą frajdę gdy widzę jak jeden z drugim może sobie tylko o mnie pomarzyć bo ja nie zniżę się do poziomu zwierzęcia.a tak dla ścisłości jestem w związku ,korzystam z życia i jestem szczęśliwa. przeraża mnie tylko poziom ludzi takiego pokroju bo panny się rozkładają a faceci śmieją się i chwalą ,że w tym sezonie to już 10-tą nadziali na pala bo sama się pchała. oni są sami siebie warci.

"druga sprawa to oprócz swojego ciała taka dama nie ma nic innego do zaoferowania. raczej mam wrażenie ,że to one właśnie próbują na siłę leczyć swoje kompleksy." Też mam wrażenie, że o to głównie chodzi. Nie sądzę, żeby normalna, niezakompleksiona osoba, znająca swoją wartość czerpała radość z bycia bzykaną i upokarzaną przez byle buca. Nawet gdyby nie wiadomo jak bardzo uwielbiała seks.

Gość takie tam gadanie.
jasne autorko, myślisz, że ktoś Ci w tą bajeczkę uwierzy? hahahahaa, na pewno ci wszyscy faceci o Tobie marzą :) I znasz na tyle te dziewczyny, że wiesz co mają do zaoferowania? Dajże już spokój zakompleksiona dziewczyno, bo jak czytam Twoje posty to, tak szczerze, jest mi ciebie żal... Ale nie martw się, pewnie i Ty znajdziesz kiedyś jakiegos faceta :) Ponoć każda potwora... ;) I jeszcze jedno- tak Cię to interesuje, że zakładasz o tym tematy na kaffe nazywając obce dziewczyny szmatami? Załosne...

takie tam gadanie Kolejna żałosna osoba, nie rozumiejąca tematu ....ech .....a myślałam, że wszystkie dzieci dzisiaj w szkole ...

Gość takie tam gadanie.
hahahaaaaa, kochana szkołe to ja już dawno skoczyłam :) I za moich czasów nie musieli uczyć czytania ze zrozumieniem- tą wiedzę się po prostu miało :P

Gość Lód w kiblu
kukułeczkakukakukukukuku -bo szmaty same wskakuja na draga. Ja opamietalem sie kiedy jedna zarazila mnie jakmim chorobskiem.

Gość dosia***
takie tam gadanie. jasne autorko, myślisz, że ktoś Ci w tą bajeczkę uwierzy? hahahahaa, na pewno ci wszyscy faceci o Tobie marzą Nie wszyscy moja droga widza sens zycia w tym,by o nich tylko faceci marzyli.....Ty chyba takim tokiem myslenia sie teraz kierujesz...Uwazasz ze normalni ludzie zazdroszca qrewkom ???ale czego??? Co to za filozofia dawac dupy na prawo i lewo???Czy to jest powod do dumy???? A to jest wlasnie kierunek tych prostych,naiwnych,i glupich lasek.Pokazuja swoje Cialo,daja sie przeruchac kazdemu,byle zwrocic na siebie uwage....

Gość dosia***
i jeszcze jedno-chwalisz sie ,ze potrafisz czytac ze zrozumieniem,ale co z tego,skoro nie pojmujesz co to takiego szacunek dla siebie...

Gość a jesli dziewczyna caluje
sie z facetem na dyskotece to tez jest kurwa i latwa? nie sadze, akurat to mozna potraktowac bardz rekreacyjnie i nie na zasadzie ,,chce zeby mnie ktos przelizal, bo impreza zamrnowana,, ale dlatego, ze czasem lubie zaszalec, zapomniec i tyle.

Gość a jesli dziewczyna caluje
ponad to, czasem sa to bardzo zagubione i faktycznie zakompleksione dziewczyny,ktore swoja atrakcyjnosc chca potwierdzic w rozlozeniu nog. I chyba to jest najgorsze bo to nie jest wyrachowane i z premedytacja, ale z najczystszej naiwnosci czy nawet glupoty..