Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułeczkakukakukukukuku

dzisiejsze dziewczyny są bardzo łatwe

Polecane posty

Gość aaaaarwena
wow niezle kolko wzajemnej adoracji sie nakrecilo...

Gość Milenka79
Podam Przykład:) W czasie studiów wyjechałam do Grecji do pracy:)w pierwszym roku byłam tam sama, pierwszy raz mieli u siebie pracownika z Polski...nie dawałam się obłapiać, nie puszczałam się...oni czuli do mnie respekt, liczyli się moim zdaniem, szanowali mnie...na tyle, że na następny rok zaproponowali mi podwójną stawkę:)Pojechałąm tam pod koniec czerwca, ale że oni sezon zaczynają w kwietniu...to ona do mnie dzwoni, że weźmie jeszcze jedną Polkę bo była taka ze mnie zadowolona a ja będę miała pomoc:) Przyjechałam..a tam okazało się, że ona za butelkę wina szła z każdym!!! I tak prysł mit uczciwej nie puszczającej się Polki!!!

Gość baśka mi ukradła nicka
zwlaszcza pewnym prymitywem ktorego nick zaczyna sie od slowa baska" Idż zrobić komuś loda, pusta kretynko.

Gość aaaaarwena
pojde tylko na kogo bedxziesz szczekac prymitywie ;)

Dzięki, idż już tępaku. A o moje szczekanie się nie martw. :)

Gość wszystkie łatwe dziewczyny-
jestescie poprostu nic nie warte i tyle.... aaaaarwena-co przeszkadza nam kobietom? Ano to,ze mamy mezow,chlopakow,a wt na sile wskakujecie im do lozka>>>.,,,,dajecie im nr tel.a dobrze wiecie ze sa zajeci....,kokietujecie....,proponujecie sex be zzobowiazan....,nie liczycie sie z tym ze taki facet-jak to facet-skarzysta,ale zrani tym kogos kto go kocha,kogo on kocha. To niby tylko sex...ale jednak zdrada. Wy poprostu nie macie w sobie uczuc,przyzwoitosci...,dobra.... Mialam kiedys faceta...,bylam z nim 5 lat,bylam jego pierwsza kobieta... Zdradzil mnie z taka jak ty. Zostawilam go. Teraz jestesmy przyjaciolmi. Mial juz chyba z 15 takich panienek twojego pokroju....;) ale wiesz co mi powiedzial???Mimo ze na poczatku mu sie to podobalo,teraz juz go to nie bawi,szuka kobiety z ktora chcialby stworzyc normalny zwiazek,ktora nie wskoczy mu od razu do lozka.....Takiej ktoramoglby zdobyawc a nie miec podana na tacy..... Taka z ktora moglby pogadac ,posmiac sie.... A wy jestescie tylko do zaspokojenia fizycznej potrzeby.....jak toaleta:D niestety....

Gość aaaaarwena
nie martwie prymitywie na pewno kogos znajdziesz np. te wyimaginowane przez niewyzytych facetow dziwki :D buzka :*

09.06 Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Niestety, są na świecie takie szmaciska jak np. aaaarwena. Pewnie ma konto na fotka pl. ze swoimi wywalonymi cyckami. Kompletnie nie rozumiem takich kobiet - o co tu chodzi? To chyba jakiś inny gatunek, ja nie czuję przynależności do nich.

Gość aaaaarwena
@wszystkie latwe dziewczyny- \kobieto litosci...obdarzylas mnie kilko ma inwektywami ale nie chce mi sie rewanzowac pieknym za nadobne, po prostu mam nadzieje ze kiedys zrozumiesz ze swiat nie dzieli sie na wierne dziewice i te straszne dziwki ktore czychaja na twojego porzadnego chlopa, szczerze pozdrawiam :D

dla twojej informacji....juz znalazlam:) To tobie zycze powodzenia z aparenascie lat:D jak juz bedziesz stara i pomarszczona:D I bedzie konieczna operacja plastyczna twojej cipki i ust....:D:D:D Odnajdziesz sie ale moze w jakims obskornym burdelu.... O ile znajdzie sie jakis koles co lubi stare pruchna....:D:D:D POWODZENIA!:D;)

aaaaarwena- wlasnie ze swiat sie dzieli-na szanujace sie dziewczyny,i latwe ,puszczalskie qrewki:) Ty jestes ta druga,wiec dlatego nie rozumiesz o czym tu piszemy....

Gość aaaaarwena
a coz takiego znalazlas? bo chyba nie szczescie i spokoj ducha :D a tak na serio to wspolczuje, i zycze jak najlepiej ;)

Gość aaaaarwena
ja nie bede ciebie wyzywac, nie kopie sie lezacego

aaaaarwena Prosiłam - idź już się kurwić, naprawdę nie ma dla Ciebie miejsca wśród porządnych, myślących i wartościowych kobiet. pa :)

moje szczescie wlasnie powiedzialo,ze spokoju ducha to Ty bedziesz szukac jak znajdziesz kogos na kim ci bedzie zalezec;) Tylko cz y jakis normalny facet zainteresuje sie na powaznie taka ladawica jak Ty????/ W sumie cuda sie zdarzaja....:D

Gość Milenka79
Nie no ale bez przesady...nic nie jest czarno - białe..nigdy:) Nie ma tylko dobrych i złych, tak jak nie ma tylko tych porządnych i puszczalskich:)

Gość pytanie z innej beczki
zgadzam sie z wami, że takie laski to nieszanujące sie szmaty, ale to samo mozna powiedzieć o facetach: dziwkarz, jakas dupa zakreci tylkiem i juz wskakuja jej do łózka. Tylko czemu ich nikt nie pietnuje????

baśka mi ukradła nicka- nie przejmuj sie nia,ona musi sie jakos dowartosciowac;) qrewka to tez kobieta;)przynajmniej o niej glosno!:D:D:D Gdyby byla taka tylko cichodajka ,nie bylaby tak popularna:DA tak nie musi sie starac bo kazdy kto chce sobie ulzyc ,wie gdzie isc....;) aaaaarwena-podaj jakies namiary na siebie.....!!!!!!!!Zawsze to jakas reklama:D:D:D

Oczywiście że to samo można powiedzieć o facetach - to dotyczy obu płci, mówimy o sexie w sensie stosunku przynajmniej dwóch osob, a nie o samogwałcie :)

wszystkie łatwe dziewczyny- No raczej się nie przejmuję, spokojnie, nie jest w stanie obrazić ani dotknąć mnie ktoś, kogo nie szanuję. :)

Gość Milenka79
ZS 1:0 dla Ciebie:) Nie pomyślałam o zebrze z rana:)

z tym ze jest taka roznica,ze jak facet ma 50 dziewczyn to-KASANOWA..... A jak kobieta to-QREWKA.... I to tez nastepny temat do dyskusji.....

Gość marcoo
aaaarwena ma rację - co kto lubi

z tym ze jest taka roznica,ze jak facet ma 50 dziewczyn to-KASANOWA..... A jak kobieta to-QREWKA.... I to tez nastepny temat do dyskusji...." A tu się zgadzam - niestety.... Mam nadzieję, że to się zmieni kiedyś w końcu. Co nie zmienia faktu, że na pewno nie zmienią tego stereotypu te wszystkie puszczalskie szmaty.

Gość równianie
zgadzam się z tobą ale tylko po części, wydaje mi się że te dziewczyny które przedstawiłaś to jakiś margines a nie zwyczajne,normalne kobietki tylko szmaciaki zachowują się w ten sposób , jesli facet chce to odrazu wyczuje która jest na raz a która na powazny związek, i nie ma tu nic do rzeczy "wchodzenie do łóżka" facet który idzie bzykać panienkę na 1 randce to zdobywca kobieta nazywana jest "dzi*wką", a niby dlaczego ? mamy takie same prawo mieć ochotę na faceta jak i oni na nas, i niekoniecznie zaraz chcemy wchodzić w związek, ja jestem takim typem osoby która zawsze miała tego typu opory (bo tylko dziwki sie pószczeją), bo nie wypada, a co facet pomysli, a na której randce wypada itd... po kilku razach kiedy zostałam wykorzystana przez facetów (i fizycznie i emocjonalnie) zrozumiałam że to nie ma żadnego znaczenia czy wskakujemy do wyrka odrazu czy po 5 rance, zdarzyło mi się pójść z facetem do łóżka na 1 spotkaniu i powiem ci tylko dlatego że miałam zwyczajnie na to ochotę i w dupie miałam to co o mnie pomyśli bo nie zamierzałam się znim więcej spotykać i....okazało się że zostaliśmy parą, związek trwał ponad 3 lata i rozeszliśmy się nie z powodu "łatwego zdobycia" ale z powodu róznic charakterów którym nie umielismy podołać wydaje mi się że każdy znas ma jakąś intuicję i potrafi wyczuć kogoś na raz od kogoś na dłużej, faceci też ją mają, a panienki o których piszesz to rzeczywiście jakieś "odpady" ale powiem ci że tego typu osoby potrafimy wyczuć , zarówno i kobiety jak i faceci

zdarzyło mi się pójść z facetem do łóżka na 1 spotkaniu i powiem ci tylko dlatego że miałam zwyczajnie na to ochotę i w dupie miałam to co o mnie pomyśli bo nie zamierzałam się znim więcej spotykać " Kurcze, no i ok, nic złego w tym nie widzę. Nie jest tak, że albo są puszczalskie szmaty vs zakompleksione dziewice. My tu mówimy o tych permanentnie puszczających się, narzucających, wysyłających swoje nagie foty obcym facetom laskach. Lubienie sexu nie ma tu nic do rzeczy. One po prostu definiują swoją wartość tylko przez pryzmat tego, czy jakiś facet chce je przelecieć czy nie. I to jest chore.

mysle ze ma znaczenie czy czy kobieta czy tam facet ida do lozka na pierwszej randce czy nie... A to dlatego ze to juz daje ci informacjje o tej drugiej osobie ze jestes latwa....,nie przeszkadza co ze nie znasz drugiej osoby,ze jesli masz ochote to pojdziesz do lozka i tyle...Bo masz akurat chec... Bedac z kims takim potem w zwiazku mam swiadomos ze po paru latach,kiedy juz nie bedzie w sypialni tak ogniscie...,monotonia zycia itd...moj partner,,narazony''na tzw latwe babki -bez zastanowienia moze skarzystac z takiego sexu....Tak samo kobieta.... Nie jest mi w stanie przegadac ze nie....bo wiedzialabym ze na pierwszym spotkaniu juz wyladowal w lozku,bo wlasnie mial ochote i tyle.... Dla mnie taka laska nie szanuje sie i tyle.

w ogole tom ysle ze dzisiaj sex jest sprowadzony do formy-,,jak lubie ciaso drozdzowe to bede je jesc z kim chce i kiedy chce...'' Jak zwierzeta ...A potem tyle rozwodow,bo kazdy z kazdym...Take glupie czasy mamy ,i tyle, a moze raczej-tacy sa dzis ludzie...:( Moze troche zboczylam z tematu....sory

mysle ze ma znaczenie czy czy kobieta czy tam facet ida do lozka na pierwszej randce czy nie..." No widzisz - a tu się z Tobą nie zgodzę. Widzisz, znam takie przypadki, że panna przespała się ze swoim facetem po iluś tam miesiącach znajomości. Co nie zmieniło faktu,że w tym samym czasie bzykała się po wiejskich dyskotekach jak popadło. Zasada "na 1-szej randce nie" to dla mnie jakiś przeżytek. pozdrawiam