Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułeczkakukakukukukuku

dzisiejsze dziewczyny są bardzo łatwe

Polecane posty

Zgadzam się z równianiem, osobiście byłem w kilku związkach, które zaczęły się seksem na 1 czy 2 randce i nigdy nie pomyślałem o tych kobietach, że były łatwe. Jednak faktycznie dla wielu małolat seks jest jak zjedzenie bułki, kiedyś też poszedłem z laską do łóżka na pierwszej randce a ona po wszystkim mówi, że ma chłopaka i po prostu miała na mnie ochotę. Życie.

w ogole tom ysle ze dzisiaj sex jest sprowadzony do formy-,,jak lubie ciaso drozdzowe to bede je jesc z kim chce i kiedy chce...'' zgadzam sie z Toba....ale widzisz skoro seks jest teraz wszedzie to pewnie takie dziewczyny nie chca byc staromodne:P moze mysla ilosc znaczy jakosc:)jak dla mnie i moich wartosci seks tylko z osoba ktorej sie ufa i kocha..ale kazdy niech robi wg wlasnego sumienia

Gość wszystkie łatwe dziewczyny-
generalizujac to tak jak piszesz to przeciez sa zwiazki ktore rozpoczely wspolzycie po roku znajomosci a i tak zdradzali sie potemwzajemnie....,nie o to mi chodzi...bo to nie daje i tak gwarancji na udany zwiazek. A skoro uwazasz ze to ,,przezytek'' to tzw ,,latwe panienki''sa na czasie...:).....? Dziwny tok myslenia....Rowniez pozdrawiam:)

Gość baśka mi ukradła nicka
A widzieliście ten dokument HBO "Czekając na sobotę" - czy jakoś tak podobnie? To mnie właśnie przeraża. Małolaty ( i faceci i laski), dla których sensem życia jest sobotnia dyskoteka i bzyknięcie się gdzieś w krzaczorach.

Gość baśka mi ukradła nicka
A skoro uwazasz ze to ,,przezytek'' to tzw ,,latwe panienki''sa na czasie... .....? Dziwny tok myslenia....Rowniez pozdrawiam" Nie nie, tu nie ma zależności, że jak to tak, to tamto też tak:) Zawsze, w każdej epoce były tzw. łatwe panienki - tylko inaczej się nazywały :0 WIęc nie ma co mówić o "byciu na czasie".

Gość jak babka idzie ze mna do lozk
a na pierwszej randce to mam ja za latwa-bez roznicy czy potem z nia jestem czy tez nie.jest zaliczona i tyle.

Gość kukułeczkakukakukukukuku
nie byłabym taka pewna,że te panienki traktują tych facetów tak samo jak oni traktują je same. one w taki sposób szukają sobie faceta.myślą,że seksem zatrzymają przy sobie faceta. a sami faceci nie chcieli by mieć ani takich partnerek ani takich żon. najśmieszniejsze jest to ,że one później na siłę chca udawać związek gdy facet ma ją daleko w doopie .pozwalają się traktować tak jak na to zasłużyły z pokorą siedzą i czekają gdy ON spóźnia się 2 godz. z pokorą znoszą wyzwiska bo chyba zdają sobie sprawę ,że na tyle zasłużyły. ci sami koledzy w prost powiedzieli mojemu bratu,że zazdroszczą mu żony (porządnej ) bo bratowa jest naprawdę świetna , ślicznego dziecka i tego poukładanego życia a że wycieraczki sama się rozkładają to cóż..... biorą. pochodzimy z porządnej rodziny i dwóch z tej "paczki" liczy się z moim zdaniem.jeden kiedyś był przerażony ,że widziałam go z jednym takim wycieruchem ale co mnie to obchodzi? nie wiem czemu się tak przejął.nie interesuje mnie gdzie i z kim się prowadza.I tak znają moje zdanie na ich temat ;) Ja z kolei na pewno nie chciałabym takiego mena za meza ani partnera zyciowego.dla mnie są takimi samymi wycieruchami jak te panienki.

Ja z kolei na pewno nie chciałabym takiego mena za meza ani partnera zyciowego.dla mnie są takimi samymi wycieruchami jak te panienki. i kobiety i faceci ktorzy z tego korzystaja, sa na tym samym poziomie...przykre ale to prawda, tylko moze gdyby bylow iecej tych co sie szanuje byloby mniej rozbitych rodzin czy zwiazkow:)

Gość takie tam gadanie.
kukułeczkakukauka- Masz problem z tym, że Tobą nie są zainteresowani, prawda? Ze sypiają z innymi dziewczynami a Ty jestes dla nich tylko siostrą ich kumpla? Sta nazywanie tych dziewczyn wycieruchami i szmatami. Tak szczerze to żal mi dziewczyn Twojego pokroju- zakompleksiona, brzydka dziewczyno :) Dziewczyn, którym się wydaje, że są cnotliwe, porządne i mają prawo nazywać inne szmatami... Sama mam ponad 30lat, nie popieram seksu z byle kim i byle gdzie. Ale nie mnie nazywac takie dziewczyny w ten sposób! To ich życie, ich decyzję. A Ty, autorko tematu, jestes po prostu dziewczyną bez klasy, zazdrosną, interesującą się zyciem innych bo swojego- brak!

Gość lovemusic
Wszystko jest do czasu , pozniej tacy ludzie bardzo szybko sie staczaja , szukaja pomocy u tych pozadnych ludzi. Wszystko sie odwraca do gory nogami. Co do sprawy samego seksu to przeciez wiadomo ze na swiecie jest duzo debilow i potrafia uprawiac seks bez uczuc nawet. Ja nie jestem w stanie sie bzykac bez uczuc , zero przyjemnosci. Kocham sie po to zeby pokazac drugiej osobie jak bardzo zalezy mi na niej

Gość lovemusic
I tak jak wyzej to jest tylko ich decyzja i nic nam do tego.

Gość admine
prowokacja 0/10

takie tam gadanie. -no niestety -moze i ich zycie-ale bardzo czesto wkraczaja takze w nasze zycie....i dlatego nazywaja sie qrewkami...;) I to nie my je tak nazywamy,to one same z siebie je robia.... Nie patrza na to czy facet wolny czy zajety tylko czy one akurat maja ochote cz y nie.... Smutne ale prawdziwe. i nie uwazam ze ktos ma kompleksy czy tez nie. To zadna przyjemnosc byc wyruchanym przez polowe wojewodztwa:D Satysfakcja to byc pozadanym a odmowic;)

Życie osobiste, intymne to prywatna sprawa!!!!!!!!! I NIC NAM DO TEGO .......Zawistni Rodacy ....Jedyne nad czym możemy ubolewać to publiczne obnażanie seksu i sprowadzanie go do taniej wartości używek zwierzęcych.....diabolicznych

ukazywanie taniego seksu dzieciom!!! jakimi oni/one będą później kochankami, ....zastanawialiście się?

takie tam gadanie.-i jeszcze jedno-czego niby autorka ma zazrdoscic tym ladawicom???ze sa pozadane przez facetow ktorzy nie maja czasu nawet na bajerowanie laski???:D A czy ty kiedys slyszalas rozmowe chlopakow czy facetow o takich panienkach????Żal.....

Gość takie tam gadanie.
wszystkie łatwe dziewczyny- facet nie jest ubezwłasnowolniony, to on jest w związku z kimś innym i sam decyduje, co jest dla niego ważne. Jeśli zdradza to na własne ryzyko- nie ma znaczenia, czy zdradza z dziewczyną, która miała dużo facetów czy tylko jednego. A to, co komu sprawia przyjemnośc to, z całym szacunkiem dla Ciebie, to sprawa indywidualna :) Jedna dziewczyna lubi sypiać z kim popadnie, druga woli jednego chłopaka na stałe.

na okładkach gazet ukazywane są kobiety nago.....dlaczego? Ich ciała to świątynie pożądania, macierzyństwa zarazem....ciepła, delikatności......po co to psuć....by osłabiać męskość.....w epoce kamienia łupanego już kobiety miały poczucie subtelności i odziewały się w skóry futrzaste tu i tam

Gość grzeszysz mózgiem
kukuleczka jak to nie prowo to napewno jestes jakąś śmierdzącą 27-35 latką z celulitem w każdym możliwym miejscu i paskudnym zwisem na brzuchu po ciązy i z rozkraczoną tzipą po porodzie , małymi cycolami i tłustym pyskiem...nie dziw sie...inne kobiety młode piekne lubią seks i nie wstydzą sie swoich nagich zdjec :) ja nie widzę nic złego w gołych fotach kobiet o ile nie są grube i paskudne ty widać jestes takim waleniem że nawet fota twojej twarzy wołala by o pomste do nieba

ja jestem PRO-LOVE choć nigdy nie zaznałem takiej 'miłości' Seks do dżungli! Tu jest cywilizacja.

Gość grzeszysz mózgiem
i jestes tępa, bo to takie jak ty chciałyby uwiązać faceta seksem czy nie. Dziewczyny nie są łatwe tylko chcą korzystać z życia , miałam pare razy przypadek że to mi chodziło o seks a facetowi o związek :) wygladasz na podręcznikową "miłą|" dziewczyne czyli nudziare. ja jestem zołzą.te które uprawiają seks dla sportu też są ( oczywiscie w gumce ). i mam w doopie co mysla ci faceci. grunt że ulegają tym laskom a ty możesz sobie pomarzyć żeby któys chociaż na ciebie splunał

Kobieta naga tylko dla swojego partnera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mężczyzna nagi tylko dla swojej partnerki!!!!!!!

tak masz racje,sprawa indywidualna...tyle ze my nie piszemy tu o tym co kto lubie tylko o tym kom sa dziewczyny ,ktore sypiaja z kim popadnie...i nie zaprzeczaj ze nie sa szmatami,nic nie wartymi qrewkami...bo tak jest. Lubia takie zycie-ok.Ich sprawa. Moja sprawa zaczyna sie wlasnie wtedy kiedy wchodza w moje zycie .Majac tego swiadomoc. Dla wlasnej przyjemnosci.

Gość takie tam gadanie.
wszystkie łatwe dziewczyny- przecież widac zazdrość w postach autorki :) No sorry, ale hasło- jeden z kolegów był przerażony, że widziałam go z "jednym takim wycieruchem" :):) Proszę Cię, na kilometr smierdzi zakompleksioną dziewczyną, która uważa, że jej jedynym atutem jest "cnotliwość" :)

Zarówno kobiety jak i mężczyźni ulegają pokusom pożądania w seksie..... Różnica chyba tkwi gdy jedno łączy to z czymś trwałym.....Nie lepiej przemyśleć sprawę seksu 10 razy????

ja chciałbym aby mój seks nie był zjedzeniem batona, a jego lizaniem, ssaniem, gryzieniem, wąchaniem, oglądaniem, dotykaniem, ;-)