Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułeczkakukakukukukuku

dzisiejsze dziewczyny są bardzo łatwe

Polecane posty

Pracuję razem z bratem nad morzem.On ma 28 lat i ma sporo kolegów i w swoim wieku jak i starszych,żonatych. Często się spotykamy i opowiadają sobie o swoich podbojach. Potwierdzając to nagranymi filmikami , bądź zdjęciami przesłanymi mmsem od napalonych panienek. Pchają się same do łóżka.Jak napotkanemu obcemu facetowi można od razu przesłać swoje nagie zdjęcie? Przecież nie wiecie kim on jest i gdzie takie zdjęcie może wylądować. Tak samo tyczy się tych ,które p[ozwalają się nagrywać. Widziałam kilka takich filmików. Nawet nie wiedzie jaką bekę robią sobie faceci z tego. Nie powiem jest to dla mnie trochę nie na miejscu bo po pierwsze kilku z nich jest w stałych związkach, dwóch żonatych.Prowadzą swoje biznesy, ciekawie wyglądają,jeżdzą fajnymi autami i naprawdę nie robią nic a te 18-stki , 20 -stki same się pchają do łóżka,zagaduję wciskają swoje telefony i przesyłają swoje foty z propozycją "lodzika". Nie wiem gdzie wy macie godność ,? żeby napotkanemu facetowi , fajnie wyglądającemu zaraz obciągać druta gdy może przed chwilą robiła to inna? nie kumam tego.

Gość baśka mi ukradła nicka
Ja też nie, Żenujące to jest, Byłam świadkiem - w klubie kumpel szedł do WC, rzucił żartem "kto mi zrobi loda?". Trzy laski się podniosły i poszly za nim (gówniary). Oczywiście spławił je, bo sam był w szoku.....Żenada. ZERO godności, zwykłe szmaty.

Gość aaaaarwena
jak jestes oziebla to nie kumasz, jesli kiedys dorosniesz to zrozumiesz ze to nie jest brudna zabawa chlopcow i smutny obowiazk dla zony czasem (nawet w polsce) zdazaja sie ze dziewczynki ktore tez to lubia ;)

aaaaarwena Chyba nie kumasz o co chodzi - nie chodzi o "lubienie tego" tylko o pchanie się pierwszemu lepszemu gościowi do wyra, narzucanie się ocym facetom. Naprawdę jesteś tak tępa, że nie rozumiesz tematu?

nie wiem co one chcą zyskać tym,że tak się gnoją? taka jest tylko na jednego "kopa" jak to oni mówią. na takiej sobie poużywają ale już jakiś związek nie wchodzi w grę. Jeden z tych kolegów jest stanu wolnego i ma co chwilę nową dziewczynę właśnie jedną z tych co same się pchają .nie raz mówił ,że to jest tylko na chwilę ,nigdy by nie chciał takiej żony.nie wspomnę już jak on je traktuje przysłowiowo pluje w twarz a ta się cieszy. jak jest szmatą to tak ją traktuje a ta na to pozwala.

Gość aaaaarwena
nie jestem tepa zakompleksiencu, od rana musisz ludzi wyzywac? ;) nie bede sie tu wdawac w dyskusje z ubogimi w uczucie empatii ludzmi, pewnie jesli juz ci sie kiedys zdazylo uprawiac seks to tylko z tym wychodzonym przez rok lubym pod kolderka :D mam nadzieje ze kiedys dorosniesz i nie bedziesz zarazac ludzi naokolo swoim jadem i zazdroscia ;)

Gość aaaaarwena
a kto sie ich pytal czy chca tych palantow na stale :? na raz i do widzenia, ile mozna jednego ujezdzac :D

aaaaarwena Nie rozumiesz tematu, bo jesteś za tępa, więc się nie wypowiadaj. Nic o mnei nie wiesz i nawet nie próbuj zgadywać. A teraz marsz do szkoły :)

dzisiejsze dziewczyny są bardzo łatwe to niestety prawda....

Gość aaaaarwena
tutejsze dziewczyny sa bardzo nudne...to niestety prawda

A co to będzie za kilka lat, aż strach pomyśleć

aaaaarwena Tutejsza aaaarwena jest bardzo tępa.....to niestety prawda. Słuchaj, nie zaśmiecaj tematy swoimi płytkimi przemyśleniami, idż już do szkoły, dziewczynko.

Gość Milenka79
aaaarwena Ale tu nie chodzi o to, że kobiety nie maja prawa tego lubić...bo mają do tego pełne prawo!!!! Sama uwielbiam seks...ale przepraszam bardzo...nie z każdytm napotkanym facetem...jak się same nie bedziemy szanowały to nikt nas nie bedzie szanował... To sie tyczy każdej sfery zycia...

nie wiem co one chcą zyskać tym,że tak się gnoją?" Pewnie jakieś małoletnie blachary, jak aaaaarwena, dla których jedynym wyznacznikiem samooceny jest facet, żałosne to jest.

Gość b.b.b.b.
Sama uwielbiam seks...ale przepraszam bardzo...nie z każdytm napotkanym facetem...jak się same nie bedziemy szanowały to nikt nas nie bedzie szanował... Dokładnie tak, szkoda że tak dużo kobiet kompletnie tego nie rozumie....

widać ,że lubisz być jedną z takich wycieraczek? nie chodzi o to czy ktoś to lubi czy nie ale tak bezczelnie pchać się na "k....a"? pomijam już co ci faceci o takich opowiadają. autentycznie traktuja jak darmowe prostytutki

Może myślą, że teraz to siara nie zrobić loda , czy puścić się z nieznanym facetem

tutejsze dziewczyny sa bardzo nudne...to niestety prawda a co ma nuda do puszczania sie na prawo i lewo zwlaszxcza jak okazja sie trafi? czy takie dziewczyny beda lepiej postrzegane? przeciez teraz 13 latki uprawiaja seks i mnie to gorszy! Rzeczywiscie mozna spotkac dziewczyny ktore sa natarczywe a potem pisza na forach ze zostaly zgwalcone...a faceci ? jak pisze autor smieja sie tylko...Uwazam ze trzeba miec troche godnosci

Gość Milenka79
Teraz to jest treendy:) Za moich czasów:)Kurcze normalnie jakbym jakimś dinozaurem była...to dziewczyny, które puszczały się na prawo i lewo..były wykluczane z towarzystwa...wstyd się było z taką pokazać.. A dzisiaj...dla większość gówniar to wstyd nie mieć rozbieranego zdjęcia na fotce czy iinym szajsie!!Takie osoby są duszami towarzystwa i większośc dązy do tego, żeby być tak jak one!

Może myślą, że teraz to siara nie zrobić loda " Tak mogą myśleć tylko jakieś tępe blachary, nie wyobrażam sobie, żeby wartościowa kobieta mogła rozumować w ten sposób.

Gość aaaaarwena
maja prawo ale...(tu szereg wytycznych od osob bardziej lub mniej zainteresowanych tematem) no wlasnie, jakim prawem mozna komus narzucac co moze lubic, robic, jak sie zachowywac? co jest jeszcze ok, a tu juz puszczalska i chuj wie co jeszcze :? co one Ci Milenko robia, boisz sie czegos, widzisz zagrozenie w takich dziewczynach? naprawde jak jeszcze facet sobie narzeka to e rozumiem ze nikt mu nie dal i sie wyzywa, ale o co chodzi kobietom ze gnoja inne?

Gość onaonaonaja
Co niektórych zabolało bo widocznie same zachowują się tak jak opisuje autorka więc teraz odwracają kota ogónem :) Zgadzam się, lubić seks a zachowywać się jak darmowa prostytutka to dwie różne rzeczy

Gość aaaaarwena
tak sie boicie co bedzie za pare lat.. przed 2000 lat spoleczenstwo sobie jakos mniej lub b ardziej radzilo, teraz nagle przez te pare lat sie rozsypie przez te "puszczalskie laski" :D zapomniel wol jak cieleciem byl...

Zgadzam się, lubić seks a zachowywać się jak darmowa prostytutka to dwie różne rzeczy" Dokładnie. Niektóre durne panny - jak aaaarwena - tego nie rozumieją. Przykra sprawa.

Gość Milenka79
Uderz w stół a nozyce się odezwą!!! Ja się boję a kogo?:) Nikt nikomu nie zabrania niczego, ale pewne normy zachowania sa przyjęte za poprawne a inne nie:)i przestańcie chrzanić o wolności, że każdy ma prawo do robienie tego co chce...bo to głupie tłumaczenie na głupie zachowanie! Pamiętajcie, że jedna kobieta bardzo łatwo zepsuje opinie o całym gatunku...podobnie jak za granicą...jeden Polak, oszust, pijak i na następnego będą już uważali:)

Gość ozesz w morde ja
zapomniel wol jak cieleciem byl..." Idż stąd, wieśniaro, twoje wypowiedzi nie mają związku kompletnie z tematem. Odejdż proszę.

Może myślą, że teraz to siara nie zrobić loda " Tak mogą myśleć tylko jakieś tępe blachary, nie wyobrażam sobie, żeby wartościowa kobieta mogła rozumować w ten sposób. Czy uważasz, ze te dziewczyny są wartościowymi kobietami? Porządnie się zachowuje te, które chociaż trochę oleju maja w głowie.

Gość tak tak tak 123
pracujesz z bratem nad morzem 01.09 i masz czas o 8 żeby pisać bzdury na kafe :classic_cool: Pewnie znowu któyś niedorobiony prawiczek pisze prowokacje żeby sobie swoje kompleksy uzasadnić i nie przejmować się tym jak to go laski zlewają, szmaciarza :D

Gość aaaaarwena
jezu zwrocilas sie do mnie to ci odpowiadam, i tak mysle ze sie boisz inaczej bys tak nie reagowala na obce ci dziewczyny ;) zostawie juz ten temat bo do tego trzeba dojrzec a z banda wyszczekujacych lasek nie ma dyskusji... zwlaszcza pewnym prymitywem ktorego nick zaczyna sie od slowa baska

Dlatego mówię, że wartościowe kobiety tak nie robią. Jedna sprawa lubić sex, druga sprawa - szanować sie. Prawda jest taka, że faceci nie szanują tych blachar, które robią im loda na zawołanie. Nic dziwnego - też bym nie szanowała, ani takich kobiet, ani takich facetów.