Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ale nudno mi dziś

Polecane posty

moja córeczka dzisiaj pierwszy dzień w przedszkolu ...smutno mi bez niej w końcu 4 lata siedziałam z nią w domu...mam nadzieję ,że sobie tam poradzi... . Ale mi głupio siedzieć teraz samemu w domu i jeszcze trzeba wstawać o 6:30 masakra.Zaraz zjem śniadanie i posprzątam sobie ,żeby nie myśleć...

Gość wypieeerdalaj
chuj ci w dupe 🖐️

Gość Gupio ci samemu
dżeniferu ? 🖐️ :D

Gość Gupio ci samemu
Widze, że nadal ci gupio samemu projekcie :D

To czemu nie pójdziesz do pracy? Nie wyobrażam sobie siedzieć tak w domu Ze swoją byłam przeszło 3 lata, wysłałam ją do przedszkola rok temu ale sama poszlam do roboty. Zawsze każdy grosz się przyda, trochę towarzystwa i innego życia

może pójdę do pracy ,na razie czeka mnie obrona w październiku więc muszę się uczyć ,pozatym wiem że przedszkole to ciągłe choroby dziecka...

Hehe, tępa jesteś że się pytasz? Nie raz ci udowadniano kłamstwa- już w marcu 2009r. pisałaś że się budujesz wystarczy poczytać twoje posty na forum- więc się nie wydurniaj 🖐️ A tępa jesteś bo tylko tępa matka wrzuca zdjęcia swojej córki, swoje półnagie na forum i prosi o skomentowanie :-O Może i jesteś bogata ale przy tym tak uboga umysłowa że jedyne co wzbudzasz to politowanie 🖐️

Gość dzelusia nie pierdol
bo widac ze lubisz dzenni w innym wypadku nie wchodzilabys na jej topik a ty zawsze jak tu jestes i jest dzenni lecisz kurva jak suka do pana w tym wypadku do pani :D 🖐️

Oczywiscie że nie mam ale w przeciwieństwie do ciebie wiem jak wygląda rozpoczęcie roku. Nie wciskaj kretynko kitu ze mala jest sama bo to dla dziecka stres.

tak każą przedszkolanki ,żeby odrazu dziecko samo zostawić .Zresztą wejdz na ciażówki tam mamy piszą;) będziesz bardziej doinfromowana;)

Gość dzelusia jak na razie
to ty sie osmieszasz :D:D:D

Papierzany Bąk może i rację masz ,ale one teraz dopiero zachodzą w ciążę a ja już pieluchy mam za sobą ,są wady i zalety;) wczesnego macierzyństwa

Gość Jenny chyba się stresujesz
bardziej od córki :D ale pewnie mała wróci zadowolona, a jak wczesniej reagowała na towarzystwo innych dzieci, miała z nimi większy kontakt ?

no stresuję się dlatego zaraz zabieram się do sprzątania ,żeby tylko nie myśleć za dużo .Mała rok temu chodziła na 3 godziny przez 3 miesiące do popołuniowego przedszkola ,ale wypisaliśmy ją bo bardzo chorowała