Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bellatrix_c

Czy Gej jest OK? ;)

Polecane posty

Gość Bellatrix_c

Uważam, że jak najbardziej tak ;) i nie wiem skąd tyle nienawiści w kierunku osób homoseksualnych p.s mój brat jest gejem (przyznał się przedwczoraj przy kolacji, a wszystkim szczena opadła hehe dobry jest, kocham go) a Wy co sądzicie? Macie przyjaciół gejów? Jacy są? Co Was w nich drażni? Co w nich cenicie? Pozdrawiam

Gość rtyuhtue
choroba jak każda inna. zdecydowanie nie ok :D

Gość Ale o co chodzi?:)
Ja tam lubię jeżeli są spoko:) mieszkam z moim przyjacielem gejem i jest OK:) nie wiem skąd tyle uprzedzeń, przecież to normalni ludzie. Też mają prawo do miłości.

Gość mmgmm
Osobiście uważam że to wynaturzenie mimo że zdarza się też u innych gatunków. Mimo wszystko ich toleruję i nie żywię do nich nienawiści. To jest ich życie i mnie tym nie krzywdzą więc jest ok. Natomiast jestem przeciwna adopcji przez osoby homoseksualne i ich ślubom ale kościelnym. Po co im one skoro nie są chrześcijanami? Za cywilnymi jestem jak najbardziej na tak :) W swoim otoczenia znam "z widzenia" tylko jednego geja.

Każdy zdrowo myślący gej nie zafunduje dziecku mieszanki i nie adoptuje dziecka. Co do ślubu, też myślę, że mogliby brać ślub cywilny, albo legalizować konkibinat. A dlaczego? Bo mają wspólne życie.

Gość cenzura... +
czy gruźlica jest ok? dla mnie to tylko choroba jak każda inna, dziwię się ,że ci ludzie nie organizują marszy równości - przecież każdemu wolno na wszystkich kaszleć!

Gość adddelkaasdfghjk
u gejow nie rozumiem jednego po co chodzą na demonstracje itd . ja tego nie kumam afiszowac sie z tym ze jest sie gejem ?? -bezsens to ja z mezem mam tez isc i protestowac ze jestem hetero ????? po co to wszystko?? adopcji jestem przeciwna bo pomimo wszystko to nie jest normale :( slob koscielny - nie cywilny jak chcą to ok

Nie rozumiem tego ataku. Dlaczego geje robią demonstracje? Bo chcą wywalczyć sobie u Was akceptacje. Chcą się pokazać. Walczą o prawo do miłości. Nigdy mają nie zaznać miłości?

Gość mmgmm
Ale o co chodzi?:) - zauważ JACY geje chodzą na te demonstracje... Widziałaś kiedykolwiek Love Parade z prawdziwego zdarzenia? Ja niedawno miałam okazję zobaczyć taka w Norymberdze... i powiem ci - nigdy więcej nie mam ochoty tego oglądać. Te parady im bardziej szkodzą niż pomagają bo wychodzą na totalnych dewiantów.

Gość kto im broni pieprzyć
się z kim chcą we własnym domu? Ale ten cały pedalski aktyw to masakra i należy ich wysłać na madagaskar.

Gość rozwazna czy romantycznaa
osobiscie uwazam gejów za odchyły, wynaturzenia, ale nie mam do nich nienawiści, o ile mi nic nie robią. Denerwują mnie tylko ich parady i to, że jak nazwe rzeczy po imieniu, to jestem zaraz zła i niedobra.

Gość mmgmm
bazienka - ale oni do siebie tymi love parade najbardziej zrażają ludzi! Jak już powiedziałam - w swoim otoczeniu znam tylko z widzenia geja. Więc teoretycznie nic o nich nie wiem. To jaką ja wyciągne opinię po obejrzeniu love parade? Nie za ciekawą, zgodzisz się chyba ze mną prawda? I podobnie ma wiele osób. Więc niech walczą o swoje (chociaż dalej nie wiem co?) ale niech robią to godnie.

Gość cenzura... +
nie mam do was geje nienawiści, jedynie współczucie,tak samo ja do gruźlików,choroba jak każda inna .

Nie rozumiem tego ataku naprawdę. Większość gejów niczym nie różni się od heteroseksualnych facetów. Uważacie, że geje to ludzie którym zależu tylko na seksie w dupe i nic ich więcej nie obchodzi, czyli to samo można powiedzieć o heteroseksualnych facetach. Że zależy im tylko na bzykaniu i wkładaniu penisa w cipsko.

Gość rozwazna czy romantycznaa
gdyby niczym sie nie roznili to by nie byli gejami

Gość Bellatrix_c
Boże ile jadu jest w ludziach ... Ciekawe co powiedzielibyście gdyby Wasze dziecko okazało się osobą homoseksualną? Znienawidzilibyście? Wyrzucilibyście z domu? Skierowalibyście na przymusowe poniżające dla dziecka "leczenie"? Ludzie zastanówcie się nad sobą.

Gość Alcia711
Szczerze mówiąc nigdy nie miałam nic do gejów. Znam kilku i są naprawdę w porządku ;) Nie jestem od tego żeby oceniać czyjeś zainteresowania seksualne.. :P