Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idioootka do kwadratu

zrobilam z siebie kompletna debilke. myslicie ze powinnam sie zwolnic z pracy?

Polecane posty

pracuje jako sekretarka. moj szef - wysoki i mocno przystojny brunet. starszy 12 lat. wiedziałam, że ma żone. no ale po prostu czułam między nami tę chemię.. bylam przekonana, ze patrzy na mnie "własnie w taki sposob". usmiechał się i był taki miły eh.. czesto zostawalismy razem do późna to on sam nieraz mi herbate zaparzył. miał stosunek przyjacielski, a nie taki z dystansem. iskrzyło na maksa! w koncu postanowiłam wziac sprawy we wlasne rece. wczoraj ubralam sie mega seksownie i wieczorem jak zostalismy juz sami, poszlam mu zaniesc dokumenty i tak się nachyliłam. widziałam, ze spogląda na mój dekolt. bylam pewna, że już jest mój. zaczełam mówić slodkie slowka i przybliżać się coraz bardziej. on się usmiechał i powiedział mi, ze jestem bardzo odważna. ja odparłam, że wiem i chciałam go już calować, a on mnie odepchnął w pewnym momencie i powiedział "no co ty ja mam żone" :( jakie to upokorzenie. wiem co sobie o mnie pomyslicie i z pewnoscia macie racje.. jaka ja bylam naiwna. co za wstyd! eh prawie sie poplakalam. on mnie pocieszal i powiedzial, ze pusci to w niepamięć i zebym sie nie przejmowala i ze nawet mu to bardzo schlebia, ze ja taka mloda i ladna się nim zainteresowałam, ale niestety jest zajęty. no ale mimo wszystko taki wstyd!!! czy powinnam sie zwolnic z pracy jak myslicie? dobra praca, pewnie lepszej szybko nie znajde :(

Gość hnhoihjoi
wystarczy przeprosic ale nawiasem mówiac to nieżła kurwa z ciebie

Gość polki polji
przepros za zachowanie sam zaproponował puscic to w niepamiec , nie mysl o tym

fajny szef Ci się trafił a Ty z takim czymś o rany to to, że facet jest miły i uprzejmy to zaraz oznacza, że jest chemia? poza tym zachowałaś się jak świnia, bo myślałaś tylko o sobie, a nie pomyślałaś o jego żonie? jak widac kobiety to większe świnie niż faceci

ale taki wstyd, takie upokorzenie. jak ja mu w oczy spojrze?

Gość tylkozauwaz
za dużo kafe, ot co!

Dziwka z Ciebie wiedziałaś że ma żonę i się do nie go przystawiałaś . Jak Ty bys się czuła gdyby do Twojego męża jakaś sekretareczka od siedmu boleści się przystawiała ?? Przez takie zdziry coraz więcej małżeństw się rozpada .

Gość nklnlknl
nienawidze takich kurew jak ty ktore podbijaja dozonatych. to jest szczyt braku godnosci i szacunku. a koles tez niezly frajer. wytsylal sygnaly, nawiazywal kontakt wzrokowy, preowokowal a potem powiedzial spierdalaj...oboje jestescie siebie warci

tylkozauwaz - dokładnie ahehehehehee naczytała się o romansach i "wzięła sprawy w swoje ręce" hehee

a może on nie wysyłał sygnałów, tylko zauroczona autorka tak myslała? że to są sygnały? :D

Gość spoko gosciu z tego szefa
s

Gość tylkozauwaz
facet zwyczajnie jest miły i to wszystko

Gość mel b
dobre:) nie przejmuj się , przeproś i unikaj jak możesz ;P

ehhh dziekuje tym ktorzy mi normalnie odpowiedzieli na pytanie i zrozumieli, a do reszty. srajcie sie!

A co tu zrozumieć? Próbowałaś zaciągnąć do łóżka swojego szefa, mimo, że doskonale wiedziałaś że ma żonę - dla mnie jesteś po prostu zwykłą zdzirą. Za to szacunek dla faceta, jak widać nie każdego da się zawojować wywalonymi na wierzch cyckami.

Autorko na co liczyłaś że Cię tu pochwalimy? Albo napiszemy nic się nie stało ? Skoro świeciłaś cyckami przed żonatym facetem

Gość rttrttr
-100/10

Gość lula24
Poszłabym do niego, na osobności bym z nim pogadała, że jest mi strasznie głupio, że nie wiem co mi odbiło, co sobie wyobrażałam... Że chciałabym po prostu wiedzieć czy mam szansę istnieć w tej firmie czy mam się zwolnić....

Skoro on puści to w niepamięć to i ty spróbuj. A tak na marginesie twój szef ma klasę

ale mozecie sobie darować te wyzwiska naprawdę. a w pracy jeszcze zobacze co i jak. dzisiaj wzielam sobie wolne eh

Gość tere_fere
Powinien Cię wywalić choćby za to, że takim zachowaniem pokazałaś, że masz go za pustego frajera, który zdradzi żonę z pierwszą lepszą z cyckami na wierzchu. Jeszcze naganę z wpisem do akt za molestowanie powinien dorzucić...

Gość fdenrgjhb
Nie ma potrzeby sie zwalniac, skoro sam tak powiedzial na koniec i tego nie zmyslasz, to widac ze faktycznie fajny facet, nie ma co :) i ty to pusc w niepamiec.

mimo wszystko mam ochote go złapać za ptaka

mój szef to Marek Dobrzański z serialu Brzydula :O

myślę, żeby dosypać mu coś do kawy i później wykorzystać go,co o tym sądzicie?