Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghj

ja wasze dzieci poszły dziś do szkoły ubrane?

Polecane posty

Gość sdfghj
*jak

Gość sdfghj
up up up

Gość ttyttytt
dzisiaj nie ma szkoly a tylko rozpoczecie roku przeciez :o Normalnie bialo czarno przewaznie, lub odświetnie jak to na rozpoczecie lub zakonczenie co roku, na jakiej planecie ty zyjesz?>

Gość sdfghj
ale chodzi mi konktetnie w co ,ze na galowo to wiem

Gość Eweena363
ja mam trójkę dzieci córka poszła teraz do klasy 3 gimnazjum. miała czarne spodnie eleganckie cygaretki, bluzka też elegancka kremowa, na to marynarka czarna, buty na małym obcasie, wlosy wyprostowane, pomalowała jedynie rzęsy. uwazam że wyglądała elegancko i ładnie, na pewno nie wyzywająco syn do 1 klasy gimnazjum. założył czarne spodnie materiałowe (nie garniturowe) do tego koszula biała z granatowe paski i sweter czarny najmlodsza córka poszła dziś do przedszkola i ubrałam ją w białe rajstopy takie grubsze ala leginsy, do tego fioletowa spódniczka welurowa i bluzeczka na długi rekaw biało fioletowo rożowa, na wierzch różowy sweterek, włosy w 2 warkocze

Gość przecież dziewczyny powinny
iść w spódnicach :o

Biała koszula, spódnica w odcieniu pudrowego różu [podwyzszony stan] i 10 cm szpilki :classic_cool: :D

Gość jogurtowy kubek.
moje bliźniaczki też dziś do przedszkola. nie wiedziałam jak je ubrac, ale panie przedszkolanki mówiły żeby dzieci nie ubierac dziś na galowo tylko wygodnie, poniewaz od razu będą mialy zajęcia. założyłam im dresiki po prostu, takie ładniejsze dziewczęce z jakimiś naszywanymi kwiatkami. jednej niebieskie, drugiej zielone, pod spód bluzki ciensze na długi rekaw. włoski związane, o tym też przedszkolanki mowiły aby dziewczynki nie nosily rozpuszczonych

Gość jak nauczycielka to
ja ubralam swoje w worki po ziemniakach

Syn-ciemnoszare spodnie, biała koszula wypuszczona na wierzch, córka-spódnica bombka z czarnego dzinsu, biała bluzeczka z czarnym paskiam, beżowe gladiatorki