Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

DŁUGO OCZEKIWANA... cała prawda o dyrektore......

Polecane posty

Toksy ale się czepiacie jak chce chodzić w rajstopach latem niech chodzi jej sprawa że później musi wąchać ten smród niestety tatusiowa kufajka została w domu 😭

Zdumiejwające, ile z takiego zdjęcia mogą wyczytać ludzie, których w ogóle nie podejrzewalibyśmy i jakikolwiek zmysł obserwacyjny ;)

Wielki Wacek Zdumiejwające, ile z takiego zdjęcia mogą wyczytać ludzie, których w ogóle nie podejrzewalibyśmy i jakikolwiek zmysł obserwacyjny i do tego jak barwnie potrafią sformułować wnioski :classic_cool: 🖐️

a niby w jakim celu dyrektorek wkleja tu te fotki ??? siedzi i nabija się z komentarzy poza tym każda ma tu chyba niezły ubaw przy tym :)

Gość barbara stracon
WYJAŚNIJCIE MI BO NIE WIEM czemu DYREKTORE ZMINIŁA NICK NA DYREKTORKE? nie jestem w temacie

Gość dyrektore
ja tam nie wiem :classic_cool:

Toksy dyrektorke co Ty masz jakies fetysze ?? hehe 1. nie nabijam się - tylko prowadzę logiczną, rzeczową i kulturalną dyskusję - jak każdy użytkownik forum :classic_cool: 2. czasem pojawiają się jakieś odszczepy usiłujące leczyć swoje kompleksy poprzez prowokowanie mnie... jaka szkoda, że takie ciemnoty to ja zjadam na śniadanie 😴 3. ilość moich fetyszy przekracza kilkadziesiąt :classic_cool: 🖐️ Ad 3. i to chyba serio :P :P :P :D 🖐️

barbara stracon WYJAŚNIJCIE MI BO NIE WIEM czemu DYREKTORE ZMINIŁA NICK NA DYREKTORKE? nie jestem w temacie fachowo nazywa się to odświeżenie imażżżżż :classic_cool:

ale przy okazji tej kulturalnej i rzeczowej dyskusji masz sie przy czym usmiac :)

Toksy ale przy okazji tej kulturalnej i rzeczowej dyskusji masz sie przy czym usmiac naturalnie jeśli ktoś powie coś śmiesznego to nie widzę powodu, żeby sie nie śmiać... jak w każdej kulturalnej i rzeczowej dyskusji :classic_cool:

Gość z pisu to może nie
Ale na pewno całym sercem popiera Kaczysława. :classic_cool:

Gość nok
no i po co to wszystko jakis ćmok przyznał się że jest lesbą no i co z tego ? o co tyle hallo ? to jakieś chore

Gość Hitzipotli
ha ha ha ha ha ha ha ha wiecie jaką ksywkę proponuje od dziś nadać dyrektorke? :D :D Miss Styl-less. Myślę że to na swój sposób genialny pomysł bo taki pseudonim konsumuje dwie istotne prawdy o niej-niedawno odkryta że lubi kobiety i od dawna znana że nie ma stylu:classic_cool::classic_cool:

Gość chce byc chodnikiem
to przeklamanie. na fotce jest otulinka z parze z Myrusiem. ale ja tak wlasciwie tego nie pisze.

Gość witos bares
o kurna flak a ja myślałem że dyrektore to shemale choć przyznam iż nawet ta fotka tego nie wyklucza :classic_cool:

Gość chce byc chodnikiem
taaaaa, myslenie jest ostatnio w modzie

Gość zdjęcie fajne czekamy
na sesję w bieliźnie :)

Gość all illegalus
Mnie ta fota ani nie szokuje ani nie jest też dla mnie niczym oczekiwanym. W dzisiejszych czasach to trudno nawet orzec czy jest ona sama w sobie jakimkolwiek świadectwem określonych skłonności bo do tego typu estetyki odwołują się już wszędzie. Ja mogę tylko napisać że w mniej lub bardziej subtelny sposób dyrektore próbuje tu zaistnieć i chce być identyfikowana z osobą atrakcyjna i wysublimowaną bo bardzo bardzo tego pragnie i nie jest wykluczone że od zawsze od czasów czasów przykładowo szkolnych jej tego brakowało i postrzegając tak swe niektóre rówieśniczki chciała być taka jak one tymczasem była zupełnie przeciętna zewnętrznie a posiadała przy tym pewne cechy przy jakich niezwykle trudno zbudować image famme fatale tzn była najpewniej taką sobie cichą szarą myszką z dobrymi ocenami na cenzurce i opinią książkowego mola. Tę konstrukcje jej jako prawdziwej próbuje rozsądzić intensywnie od czasów studiów. Jest to jednak zważywszy na tego formułę niezbyt dobry pomysł

dyrektorke nie bądź niegrzezna :) a właściwie to Ty na tej fotce czy nie ??

Toksy dyrektorke nie bądź niegrzezna a właściwie to Ty na tej fotce czy nie ?? oczywiście, że nie ja :D przecież jestem facetem 🖐️ 😴

dwie wieśniary na zdjęciu moja matka nie żyje wieśniaro wiec wyk**wiaj w podskokach szkoda, że nie zdążyła Cię nauczyć nieco kultury na temat używania wobec innych słów obraźliwych - możesz mnie cmoknąć brudasie :D 🖐️

to jak jesteś facetem to może sam ocenisz fotke ?? hehe podoba ci sie ta cala scenka ??