Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

DŁUGO OCZEKIWANA... cała prawda o dyrektore......

Polecane posty

Gość the romantico
to zdjęcie prezentuje sytuację gdy jedna z kobiet w miłosnym uniesieniu wygryza kleszcza który zaczepił się niebezpiecznie blisko tętnicy udowej.:classic_cool:

coś mało dyskusyjne dzisiaj to forum ... wieje nuda ....

Gość the romantico
wygryza kleszcza drugiej kobiecie oczywiście. Wątpię czy to można określić jako formę lesbijskiego flirtu..-Ona tylko niesie pomoc:classic_cool:

niestety - gównażeria wróciła z rozpoczęcia i przepłoszyła poważnych dyskutantów :classic_cool: VERDAMMT :P

Gość teuer Abenteuer
to jak jesteś facetem to może sam ocenisz fotke ?? hehe podoba ci sie ta cala scenka ?? A podobno nie ma głupich pytań .:classic_cool: Ale mimo wszystko Ja ci na nie mądrze odpowiem. Co to kur ....obchodzi faceta jak to są lesski? Może co najwyżej jakiegoś nieco bardziej wygłodniałego chłoptasia właśnie z gimnazjum jednego z wielu jacy tu wchodzą choć nie wiedzieć czemu dyrektore chcąc zaistnieć tu na forum ich stąd wygania to właśnie jest najlepsza dla niej publika nie licząc paru przegrańców życiowych w starszym i jeszcze starszym wieku. Także dyrektore jak chcesz pójść dobrze w ten target to ich nie wyganiaj:classic_cool::D

MałaBlondynka Rozumiem, że to jest to wcześniej zapowiedziane zdjęcie w lesie? No to qrwa NIE WIEM gdzie to no wiesz..... nie wszystkie zagadki mogą być takie łatwe jak poprzednie :D ;) 🖐️

Gość Shogun.,.x
Uffffff mam nadzieję że zdążyłem tym razem z konkursem. Uwaga typuję: Festiwal muzyki Country w Mrągowie nad jeziorem "Tschoss" Zgadłem yo !?:classic_cool:

Shogun.,.x Uffffff mam nadzieję że zdążyłem tym razem z konkursem. Uwaga typuję: Festiwal muzyki Country w Mrągowie nad jeziorem "Tschoss" Zgadłem yo !? nieeee- pytanie kokqrsowe brzmiało :P jakiego koloru są drzewa wokół? ;)

teuer Abenteuer A podobno nie ma głupich pytań . Ale mimo wszystko Ja ci na nie mądrze odpowiem. Co to kur ....obchodzi faceta jak to są lesski? Może co najwyżej jakiegoś nieco bardziej wygłodniałego chłoptasia właśnie z gimnazjum jednego z wielu jacy tu wchodzą choć nie wiedzieć czemu dyrektore chcąc zaistnieć tu na forum ich stąd wygania to właśnie jest najlepsza dla niej publika nie licząc paru przegrańców życiowych w starszym i jeszcze starszym wieku. Także dyrektore jak chcesz pójść dobrze w ten target to ich nie wyganiaj dziękujemy szanownej pani profesor za wykład z dziedziny psychologiii... OKLASKI! liczymy na regularny cykl pogadanek z panią profesor :classic_cool: 🖐️

Gość tapp madl
zgaduje ze chodzi o lasek kabacki?

Gość prof Teuer Abenteuer
Jeśli Ci tak bardzo zależy...jeśli wam tak zależy to oczywiście mogę udzielać cyklicznych wykładów:classic_cool:

Gość Ładne zdjęcie ale mimo
mimo wszystko nie mamy pewności czy to dyrektore. Przydałoby się jakieś dodatkowe zdjęcie w tej samej kreacji jaką ma na zdjęciu tu i z karteczka i napisem dyrektore:classic_cool:....wtedy uwiarygodni swój udział na zdjęciu:classic_cool:

Gość Dział Promocji .

Gość Kierownik Działu Spedycji .

Gość Referent Prezesa Zarządu

Gość Prezes Kuli Ziemskiej.

Gość Product Manager
of Kapusta Pekińska in the Kentaki Faken Cziken

Gość Space Area Manager
of Fabric who produced the silicon termoses to vodka cool and :classic_cool: and

Gość Właściciel Zieleniaka na rogu

Gość Pan Woźny - Henryk
🖐️

Gość Wierni Fani
Kochamy Cię Dyrektore ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Gość Wierni Fani
Oczywiście analnie Cię kochamy gdyż godni nie jesteśmy wsadzać nasze kutasy w Twoją mordę aż po same bile i nie przyszłoby nam na myśl, że zechciałabyś się zadławić naszym nasieniem 🖐️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Gość no ale przynajmniej fajną
ma koleżankę...

prof Teuer Abenteuer Jeśli Ci tak bardzo zależy...jeśli wam tak zależy to oczywiście mogę udzielać cyklicznych wykładów panie profesorze - wszyscy będziemy bardzo zobowiązani :classic_cool: 🖐️ o wynagrodzeniu porozmawiamy w cztery oczy :classic_cool:

Men Struacja bannum profanum 8 Sakwa carrie pisze tu na pomarańczowo i wyrywa dyrektorkie .Założę się . carrie dałaby radę aż tyle wysmażyć co tam powyżej???? chyba z pomocą dwóch koleżanek z roku :classic_cool:

Aniołek w kropki Jeśli cała prawda jest TAKA to ja też chcę spróbować to cała NAGA prawda :classic_cool: 🖐️