Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okwejfmifk23i

obcielam wlosy i wygladam jak debil

Polecane posty

Gość okwejfmifk23i

ale i tak mi sie podoba:D mycie i suszenie pare minut wczesniej byly do pasa i 30 min:/

Gość cdsvsdvsd
nigdy bym nie obciela swoich dlugich wlosow dla wygody, czuje sie z nimi kobieco mycie ukladanie ich to zajecie na 45-60min ale znowu nie robie tego codziennie, a efekt!mmmm :)

Gość okwejfmifk23i
etam odrosna;) potrzebowalam odmiany mam 25 lat

Gość bardzo dobrze :-)
ja kiedyś obcięłam z baaaardzo długich (do kolan) na zapałkę - i nikt mnie nie poznawał :-D i też nie żałowałam!

Gość nagorsze są te
mimozy z włosami po dupę, zupełnie bez pomysłu na siebie...takie zwykłe, przeciętne, szare myszy. Długie, rozpuszczone włosy to nie jest fryzura :P

Gość okwejfmifk23i
ja obcielam sie prawie na lyso.

Gość okwejfmifk23i
ech podszywie przesadzasz:D tylko do ramion;) ale mialam do pasa wiec wiecie... szok

Gość lula24
Mam włosy za łopatki, cieniowane... i mam zamiar się tego dziadostwa pozbyć, denerwują mnie zwłaszcza kiedy śpię... W ogóle są jakieś takie płaskie mimo, że suszę je głową w dół....

Gość pięknadwudziestosześciolatka
właśnie laski jak układać takie długie włosy? ja mam za ramiona i albo kitek albo rozpuszczone mam grzywkę

Gość lula24
Ja albo chodzę w rozpuszczonych z grzywką, albo ją jakoś podpinam, albo wiąże w kitkę, albo w kok, za zwyczaj wtedy podpinam grzywkę... To wszystko mi sie już znudziło...

Gość hopek
tak, wygolcie się całe dokładnie to nawet kulawy pies nie zechce Was obsikać

Gość okwejfmifk23i
nikt tu sie nie goli calkowicie;o ale troszke mozna poprobowac;) cozegos innego co nie?

Gość *liliann
Ja miałam też do pasa, przed studniówką ścięłam na boba :) I nie było problemu jak ułożyć włosy.

Gość *liliann
Super :)

Gość tak tak zazdrosne panny
wyżywajcie się na nas, że z długimi włosami wyglądamy tandetnie i wsiowo.... tylko z tego co wiem żaden facet nie lubi lasek z krótkimi włosami to wam się wydaje że jak macie jakąś wymyślną krótką fryzurę to wyglądacie na zadbane i modne prawda jest taka że krótkie włosy mają kobiety wyłącznie dla wygody i dlatego tak wiele dzieciatych mężatek decyduje się na krótkie włosy bo raz że po ciąży ich włosy są w fatalnym stanie to jeszcze przez dziecko nei mają czasu o nie dbać gdy myślę o krótkich włosach to od razu widzę te zapuszczone stare kury domowe....niby nie ? ile widzicie mężatek po 30stce z pięknymi gęstymi długimi włosami ? najpierw jest etap krótkich włosów a potem pięćset pasemek w różnych kolorach a około 40stki wstrętna trwała i płukanka w lila kolorze pod kolor apaszki i moherowego beretu

Gość ale pierdolicie, z tymi
wlosami, kazdy ma fryzure wedle swych upodban a nie jakiegos meskiego pkt widzenia glupia ta laska przede mna ja mialam krotkie i wlasnie krotkie zabieraly mi najwiecej czasu, suszenie, prostowanie sranie w banie ;) teraz zapuszczam, robie kuca albo kok, mam grzywke, to jak juz dopada mnie skrajne lenistwo to jeszcze zakladam opaske i jazda i kto tu mowi ze krotkie sa dla wygody :O mialam boba i inne cuda, ale teraz zapuszczam i co miesiac obcinam inaczej grzywke

Gość do tej ostatniej....
Obrzydliwa jestes. Krotkie wlosy myje sie codziennie a wy z tymi dlugimi, same nie czujecie, ale smierdzicie! jak mozna nie myc wlosow codziennie? Czy TAM tez nie myjesz? Tak dla zasady i oszczedzania czasu? Bo chyba nie golisz skoro to takie ladne :P

Gość ale pierdolicie, z tymi
no ja tam glowe myje codziennie, co to to nie, nie znioslabym tlustych wlosow!