Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronia123

troche niewłaściwie???

Polecane posty

witam... zazwyczaj nie lubie opowaidac komus o swoich problemach, ale dzis jestem kompletnie zalamana ... mam 20 lat pracuje jestem studentka mieszkam z chlopakiem od 2 lat razem on jest 10 lat starszy jest rowniez moim szefem(dodaje ze poznaliśmy sie przed zatrudnieniem mnie do swojej firmy) i nie jest chyba za dobrze. Zaczne od początku jest to czlowiek ktory pracuje w godzinach 10:00- 00:00 wiec zazwyczaj nie ma dla mnie czasu bo firma jest teraz najwazniejsza i ja to doskonale rozumiem lecz czasami i jak kazda kobieta potrzebuje bliskosci rozmowy gdy ma sie gorszy dzien i wtedy oczywiscie jak wiekszosc z nas idzie do swojej ukochanej osoby i ja tez tak robie lecz za kazdym raz slysze : nie masz prawa mniec zlego dnia ja nie jestem od poprawiania humoru pracujesz w biurze wszystko masz na tacy i jeszcze ci nie dobrze, po czym oczywiscie popadam w cichy placz on lapie mnie za reke zaciaga do pokoju i mowi zebym siedizlz u siebie i mu nie przeszkadzala w pracy po czym dodaje "popierdolony bachor" ... ??? rozumiem ze jestem mlodsza i pewnych sparw nie rozumiem lecz chyba zwiazek dwojga ludzi polega na wzajemnym szacunku i pomocy w zlych chwilach a ja juz wiem ze nie moge liczyc na niego w złych chwilach, dodam jeszcze ze na poczatku naszego zwiazku nie bylo takiego problemu... i prosze nie chce czytac chamskich komantarzy

Gość bcwkjbwk
Właśnie dlatego jestem przeciwna związkom ze staruchami, sama miałam faceta starszego o 8 lat i pogoniłam w te pędy, jak zaczął te szopki odpierdalać!!! Staruchy nie pasują do młodych dziewczyn i tyle!!! Każda młoda dziewczyna będzie z nim nieszczęsliwa, bo to są zawsze egoiści!!! Myślicie, że dlaczego ma taką młoda laskę, staruchy to egoiści!!! (Mam tu na myśli facetów np o 10 lat starszych od swoich dziewcząt)

Gość skotiszirisz
zakończ ten związek bo nie na tym życie polega, żeby się źle czuć z drugim człowiekiem. Najwyraźniej nie dobraliście się jako para i nie ma sensu przedłużać tego stanu rzeczy - wiążąc się z Tobą myślał że ułoży sobie Ciebie pod siebie z racji różnicy lat

wiem ze jest to dość znaczna różnica wieku ale ja po prostu nie wyobrażam sobie być ze swoim rówieśnikiem , przynam ze potrafię czasami zachowywać się dosc wykurzająco (chociaż zawsze przepraszam) ale przecież wiedział co "brał" znalismy sie przed tym jak zaczęliśmy wspólne zycie . zawsze powtarza ze za 3 , 4 lata będę świetna kobieta jak uteperuje sie moj charakter...Ja osobiście znam kilka par gdzie różnic a wieku jest podobna i są bardzo szczęśliwi choć tez wiem ze reguła potwierdza wyjątek