Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona niewiedzaca

jaka temperatura i jaki sluz podczas ciąży?

Polecane posty

też mieżę od wczoraj bo także wróciłam z urlopu dzis taka sama temp jak wczoraj. Temperatura tak do ciebie a staracie sie o 2dziecko że odstawiłaś tabletki?

ja również mierzę od wczoraj bo także dopiero co wróciłam z urlopu. dziś mam taką samą temp jak wczoraj, temperatura do ciebie:) a staracie sie o 2 dziecko że odstawiłaś tabletki??

Gość Temperaturą się nie
Wiesz może nie tyle staramy co się nie zabezpieczamy.Świadomie to się jeszcze chyba troszkę boję mimo że baaardzo chcę drugiego.Jak będzie to będziemy się cieszyć bo sami to nie wiem kiedy byśmy się zdecydowali:).

Gość Temperaturą się nie
Ja temperatury nie mierzę.Cykl mam jak w zegarku.Wiec kiedy co i jak.Oczywiście plus minus 1 dzień.

ja już leczyłam się by uregulować sobie miesiączkę jednak nieskutecznie. w kwietniu odstawiłam tabletki a później miesiączkę dostałam po ponad 40dniach, teraz cykle mam 20-35dniowe:/ dlatego stwierdziłam że będę obserwować sluz a wczoraj że jeszcze pomierzę temp. Temperatura-ile twoje 1dziecko ma lat?

Gość Temperaturą się nie
Mały za 4 mies skończy 4 latka.Także duży chłopak już.

Gość również niewiedząca
Ja raczej też mam w miare regularne ;) coś około 30 dni +/- 1 dzień. Zaciekawiona - Nie wiem czy po wszystkich produktach mam takie rozwolnienie, bo wszystkiego nie jem, ale póki co po wszystkim co zjem :(

Gość Temperaturą się nie
Mierzcie sobie tą temperaturę jak w dniu kiedy ma przyjść @ nie spadnie a jeszcze się podniesie to być może ciąża.

Gość Temperaturą się nie
Ja zakręcona i nie wiem czy pisałyście.Wy macie dzieci czy planujecie pierwsze ciąże??

również niewiedząca może idz do lekarza bo jak to trwa tak długo to nirmalne nie jest w sumie zawsze słyszy się że ciężarne raczej wymiotują niż mają rozwolnienie. Temperatura to już dziecko masz częściowo odchowane tylko czy Tobie chciało by się z powrotem wracać do pieluch

Gość również niewiedząca
Temperatura, no to fajnie by bylo gdyby wam sie tak udalo ;) bo to dobra roznica wieku bylaby miedzy waszymi dzieciaczkami ;) po co dluzej zwlekac? Ja tez widze, ze nam trudno podjac decyzje o pierwszym dziecku... my sie nie staramy specjalnie, ale tez sie nie zabezieczamy, no a byly wakacje, troche chwil zaomnienia... dlatego taksie zaczelam zastanawiac czy ciaza bylaby tu mozliwa? chociaz obawiam sie, ze to zwykle zatrucie ;) tylko po prostu tak dziwnie przechodze ;) bo przeceiz nie ma sie co nakrecac ;)

Gość również niewiedząca
Zaciekawiona, no jak mi nie przejdzie to oczywiscie, ze pojde... tylko co mi lekarz przepisze? Albo wegiel albo Endiex - a obie te rzeczy mam w domu.. tylko nad druga sie zastanawiam czy juz brac czy jeszcze nie ;)

Gość Temperaturą się nie
Również niewiedząca-to widzę że tak jak my-nie staracie się ale i nie zapobiegacie ciąży:) Co do tego czy mi się chce wracać do pieluch-jak najbardziej!!:).Wręcz tęsknię za takim małym szkrabem i jak jestem u kuzynki to pierwsza lecę jak małej trzeba pampersa zmienić.To jest chyba moje życiowe powołanie:) hehe

Gość Temperaturą się nie
Alejak chcesz wiedzieć wcześniej to idź na betę.Wcześniej wykrywa ciążę.Jak jesteś bardzo ciekawa to już za 2-3 dni sobie zrób.

my także staramy się o pierwsze dziecko choć ja cały czas miewam wątpliwości. opiekowałam się dzieciaczkiem jak bylam na zaocznych studiach i wiem że to nie zawsze sama przyjemność. Też teraz idziemy na żywioł nie stosujemy żadnego zabezpieczenia także zobaczymy czy się udalo

Gość również niewiedząca
jakos rano sie obudzilam z przekonaniem, ze powinnam isc na ta bete, ale nie wiedzialam czy to nie za wczesnie ;) jutro jeszcze wyjezdzam na weekend, wiec nie bedzie jak.. a w pn do pracy i to jeszcze impreza firmowa ma byc, a jak wiadomo imprezy sa zakrapiane alkoholem i chcialabym wiedziec czy sie napic czy moze lepiej nie :P My w wieczor przed wyjazdem z wakacji z mezem poszlismy na drineczka nawet 2 ;) ) myslalam, ze moze to mi zaszkodzilo? :/

ja jakoś wytrzymam ten tydzień a później zrobię test chyba że wcześniej dostanę miesiączkę

Gość zaraz mama cały czas czekam
ja obecnie jestem w ciąży i pamiętam że jak w nią zaszłam to miałam cały czas uczucie wilgoci a temperatura utrzymywała się ponad 37st. o dzidziusia starałam się ponad rok, typowe objawy ciążowe pojawiły się po miesiącu w 4-5tyg ciąży (mdłości, zmęczenie, wrażliwość na zapachy) u was to chyba jeszcze za wcześnie by móc stwierdzić ciąże ale życzę powodzenia