Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka0601

Skurcze mięśni kręgosłupa

Polecane posty

Gość myszka0601

Od kilku lat mam stwierdzony lekki kręgozmyk,ale nie jest to dla mnie taką przeszkodą jak męczące mnie co jakiś czas skurcze mięśni kręgosłupa.Wygląda to tak,że w prawym boku na wysokości talii pojawia się koszmarny ból,który wygina mnie w lewą stronę,kręgosłup wygląda wtedy na przesunięty.Nie uprawiam jakichś ciężkich sportów,więc nie powinno to być od przeciążenia.Co prawda dźwigam mojego 1,5rocznego synka,ale ten problem trwa od ponad 3 lat,w trakcie ciąży i jakiś czas po było dobrze,a teraz znów skurcze wróciły.Taki ból potrafi trwać cały czas przez nawet 4 dni.Nie mogę wtedy podnieść się z łóżka,łykam tabletki rozkurczające i przeciwbólowe,owijam się ciepłym kocem i leżę lub siedzę tylko w takiej pozycji na jaką mi pozwoli ból.To potworne uczucie.Nie wiem do jakiego lekarza powinnam się udać,czy może jechać na pogotowie jak znów mnie to dopadnie i tam szukać pomocy?Może ktoś miał podobny problem??Pomocy

Gość gość
ja mam dokladnie taki sam problem, łykam mydokalm forte i na jakis czas mam spokoj

Gość tom45swod
tez mam takie skurcze mail -do rozmowy rosita33@wp.pp

Gość AgataPiecha
Może spróbuj wziąć Chela Mab B6? Moja mama to brała jak ją kręgosłup bolał i miała skurcze. Ledwo chodziła momentami, ale po tych tabletkach jej przeszło. Myślę, że warto abyś o tym pomyślała.. może a nóż Ci to pomoże.