Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkldsjkfkd

dużo zjadłam?

Polecane posty

Gość fkldsjkfkd

1. ciasto z masą 2. 4 miski zupy 3. frytki 4. gruszkę 5. banana 6. 4 cukierki 7. Troche sosu do spaghetti dodam że jest dopiero 15 a gdzie tam wieczór:/

Gość szewczyk
a ja zjadłem 3 kromki chleba na sniadanie . 2. 20 gramow ciata 3. herbate 4. około 10 gram winogron ( trudno powiedziec ile dokladnie bo nie wazyłem ) to był moj posiłek od rana o 17 zjem obiad .

Gość szewczyk
3 kromki chleba na sniadanie . 2. 20 gramow ciasta 3. herbate 4. około 10 gram winogron ( trudno powiedziec ile dokladnie bo nie wazyłem )

Gość fkldsjkfkd
no ja tak za godzinę zjem spagheti

Gość ----MaTyLda----
Oj dużo...

Gość jaaaa az tyle zresz?
to ja: rano: mieseczka platkow kukurydzianych z chudym mlekiem 13h: udko kurczaka z jednym pomidorem przed chwila: jablko a na kolacje: zupa warzywna

Gość no jeśli chodzi tylko o seks
a ja zjadłam jabłko- ale dużo świnia:P wypiłam niepełną szklankę coli light (bo się skończyła😭) i dwie kawy :classic_cool: w planach mam jeszcze zupencje ikurzą pierś und może jeszcze jedno jabłko oraz dużo coli, bo jestem uzależniona :P a- no i wodę, bo tez strasznie dużo piję wody ;) i herbatę :P i pewno jeszcze jedną kawkę- więc w tych kawach to pewno niepełna szklanka mleka dochodzi (ale takiego 0,5%- przyzwyczaiłam sie :P)

Gość fkldsjkfkd
waszym zdaniem to jest dużo? ja jeszcze mysle o spaghetti i na kolacje paste jajeczną

Gość szewczyk
ja kolacji nie jem JAk jem sniadanie i obiad to nie jem kolacji