Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sykuska

BOŻE!!!! NIENAWIDZE JEJ!!!

Polecane posty

Gość Sykuska

matka mojego faceta, czyli moja przyszla tesciowa... Co to jest za baba okropna!! Brak mi słów... Jak można być aż tak okropną osobą?? Ma tylko jednego syna. Święta krowa uważa, że jego obowiązkiem jest sponsorowanie jej, płacenie długów, utrzymywanie, kupowanie wódki i papierosów :/ doładowań na telefon i płacenie rachunków :/ My od kilku miesiecy jesteśmy za granica. Odwiedzilismy naszych rodziców na kilka dni ostatnio. Choć nie mamy pieniedzy, przyjechaliśmy. Jak wyjechalismy, ta sie obraziła, że on nie zostawił jej "nawet 1000zł" :o Obraziła się, zwyzywała go, że on jest pojebany i ona już nie ma syna :o teraz po kilku dniach nieodzywania się i wielkiej obrazy łaskawie odebrała i mu wypomina wszystko :/ mam dosyć jej marudzenia, nienawidze jej :o

Gość Sykuska
i gadaja na skypie i slucham, jak ona narzeka, ze przez niego musi jesc suchy chleb :o dlaczego ona jest taka glupia :o

Gość szz
duzo kobiet na tym forum ma podobne sytuacje z teściwymi, w tym ja. Poczytaj różne tematy, moze wsród historii i porad znajdziesz cos co podniesie cie na duchu lub jakies rozwiązanie.

Gość o jejku to
jest jakas patologia, nie zostawil jej pieniedzy, na wodke i papierosy? Zastanow sie, a jak synus po slubie zapragnie by mamusia z wami mieszkala?

Gość Sykuska
musialam sie wygadac, bo od trzech lat nie nawidze tej kobiety...

Gość Sykuska
nie no mieszkac z nami na pewno nie bedzie, to my z nia mieszkalismy kilka miesiecy i powiedzialam ze nigdy wiecej. Potrafila nam wejsc bez pukania do pokoju, podczas gdy my sie kochalismy :o i gadac o bzdetach :o