Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sashszshka

Czy to już uzależnienie od psychotropów ?

Polecane posty

Gość sashszshka

Mam 14 lat, rodzinny lekarz ok miesiąca temu zapisał mi 'Heel Nervoheel N', słabe tabletki antydepresyjne, które miałam brać regularnie miesiąc. Ostatnią tabletkę wzięłam 4 dni temu, przedwczoraj było jeszcze ok, ale od wczoraj mam jakieś dziwne dołki, jakby znowu się zaczynało to, co było przed tabletkami. Czy to uzależnienie ? Mam iść do lekarza? Ps. gdy brałam ten Nervoheel to wszystko jakby nabrało nowych barw, ożyłam, a teraz jakby życie mnie znów mocno kopnęło w tył...

Gość sashszshka
up !! piszcie piszcie

Gość sashszshka
??? ;(

Gość pablichoman
hhaha to ma byc psychotrop .To jakies ziola na uspokojenie hehe. Jak zaczniesz brac Seroxat,Xanax,Afobam,Bellergot,Hydroksyzyne to porozmawiamy

Gość sashszshka
...

dostałaś homeopatyczny środek przeciwdepresyjny to nie jest psychotrop, idź jeszcze po jedno opakowanie jak ci się zaczyna nawracać

Gość BeataW5167
Uzywaliscie leku co sie nazywa Nervoheel N? Bo wyszukiwalam danych dotyczacych tego produktu i nie wiem co myslec. Mozecie cokolwiek napisac mi o tym leku? Warto go kupowac, testowaliscie zamienniki? Na tej stronie przeczytalam troche danych o Nervoheel N: http://www.listalekow.pl/nervoheel-n/ - uwazacie, ze mozna sie tym sugerowac? Nie chcialabym sie rozczarowac i roztrwonic bezsensownie czesc swojej wyplaty, dlatego pytam Was. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.