Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DrzewkoCzereśniowe

Oszuści na kafe!!!

Polecane posty

Gość DrzewkoCzereśniowe

Dziewczyny czy zdażalo wam się natknąć tu na oszustów, którzy zdobywali wasze maile, nry gg, tel po to zeby wam zawrocic w glowach? Piaslyscie tu o problemach, a ktos wam proponowal wsparcie i potem chcial uzyskac cos wiecej? pisze!!! niech reszta nie bedzie naiwna!! :(

"...ktos wam proponowal wsparcie i potem chcial uzyskac cos wiecej?..." co więcej ten ktos chciał uzyskać?

Gość DoDrzewka
No tu paru takich bylo i jest. Najpierw dyskusja, ktos podaje gg i sie nękanie zaczynalo. Pare dziewczyn juz tu zakladalo topic, zebyo strzegac prze jakims gosciem a sie okazlao, ze zmienil nick i nadal polowal.

Gość DrzewkoCzereśniowe
Ze np. napierw doradza, proponuje gg, a potem na tym gg sie domaga spotkania i co gorsza przesladuje jak ty sie nie zgodzisz!! Skad tylu psychopatów i despratów! wczoraj z jednym klikalam na gg i mi powiedzial, ze skoro mi tyle uwagi i czasu poswiecil to powinnam sie z nim spotkac, bo oboje mozemy miec korzysci! i co chwila mi wysyla wiadomosci na gg w tym stylu.

Gość zebysie
nie minąć z prawdą trzeba przyznać, ze niektóre kobietki z tego forum robią podobnie

Gość DrzewkoCzereśniowe
blokuje gg... no tak, ale chyba lepiej ostrzec inne! jak juz zaczynacie topic to badzcie konsekwentne i sprawy zalatwiajcie tu. Nie dawajcie sie gosciom ktorzy proponuja maile czy gg. ich pomoc nie jest bezinteresowna a ich porady sobie mozna wsadzic, bo chca urobić po swojemu. potem ktos was moze przesladowac, po co wam to????

dziwne :O Do mnie odezwało się sporo osób na maile i były to osoby dosyć ciekawe, a z niektórymi piszę na gadu :) Żaden świr mnie nie nęka :P

Gość DrzewkoCzereśniowe
kobiety czy faceci. to nie ma znacznia. kto sie czuje ostrzegany niech powie. Ja akurat mialam do czynienia z facetami bo jestem kobieta. Ten ostatni przesadzil :( Badzcie ostrozne!!!

Gość DrzewkoCzereśniowe
ja tylko ostrzegma przed podawaniem danych... po cholere zmieniac maila, tylko dlatego ze ktos tam ciagle wypisuje farmazony i neka kogos. juz lepiej sie dwa razy zastanowic. znacie jakies nicki ktore oszukiwaly???

Gość Do CZereśni
To podaj namiary na niego. nick moze zminiac czesto ale maile z nr gg pozostaja te same z reguly...