Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wiecie co...

Polecane posty

siedzę przed tym kompem i zastanawiam się nad swoim życiem i jak CUDOWNIE oszalałam dokumentnie po próbie zabójstwa na studiach i wiecie co - doszłam do wniosku, że skoro dyrektor szkoły średniej tego młodszego odrąbał łeb takiej jednej - za ksywkę - to przyszli do niego do gabinetu uczniowie i ...piłą spalinową odcięli mu głowę za przerwie, poszli siedzieć rodzice za nich, żeby mogli skończyć studia wiecie, a oni pózniej zaczęli się wieszać bo wszyscy poszli na prawo jak to zrobili - maturzyści i tego prawa nie mieli bo to była taka głupia szkoła jak ten mój Staszic, że tam MORZE miało być od Goethego... i tak sie skończyła Holandia. Tego nie było w gazetach ani nigdzie bo czemu mi chcieli urwać łeb - przez niego. Przecież ja nikomu nic nie zrobiłam - jeszcze takie nędzne życie, że do drugiego akademika, ta koleżanka nie żyje wiecie. I ten mój brat zrobił tylko 1 błąd w tym wszystkim - oprócz jego zachowania, ale to w Holandii NIKOGO nie obchodzi. Poszedł na grób tego dyrektora, żeby POMÓC szkole. I ta szkoła - jak moja powinna być dawno zamknięta wiecie i on poszedł na tej grób bo go okłamali, że ten dyrektor się powiesił przez najlepszego ucznia w szkole i ten wariat poszedł na ten grób i tego burdelu nie zamknęli do dziś, on się nie umie od tego oderwać i tyle. Straszne, nie? Ale w Polsce też tak było - na jednej uczelni przyszedł student i wbił nóż w plecy profesorowi. Może to było za to? Jak uważacie? I tyle. Straszne, nie? I ja za to też oberwałam - bo czemu nie stoję o szkołę. Przez to. Ale numer. No nic więcej nie pasuje i tyle. Ale ten brat nie jest zły. I wiecie on zrobił tylko 1 błąd w życiu - miał się zapytać tego księdza - czemu mnie ksiądz nie chce na ministranta? - bo jesteś za bogaty dziecko. TYLKO TYLE. Bo czemu ja tego brata nie chcę dać. Bo miał mu to powiedzieć bo tego nie rozumiał bo był zrobiony na kasę i to było naturalne wiecie, że on miał wszystko. Ale z czego? I to go mogli wziać. I dlaczego nie poszedł do komuni? Mógł ale nic na siłe. bo jacy ci ministranci byli - jak on na to patrzył - złodzieje, grabieżcy, świnie, nieuki - to mogło być, a on nie? I jeszcze mówili - Kevin - chodż z nami do komuni. - Nie - powiedział Kevin i koniec. I nie poszedł - on już miał pierwszą komunię i nie potrzebuje więcej. No i ktoś się miał tam znaleźć, nie uważacie? I to wiedzieli w tej pierwszej szkole i tam było cicho a pózniej dojeżdżał do Goethego, żeby wywalić dyrektora wyobraźcie sobie. Taki był powód i tak sie skończył. Urwaną głową dyrektora szkoły średniej :( No cóz... :(

Wyobrażacie sobie coś takiego? i po tym oni poszli na prawo - bo jakie jest prawo w Holandii. Takie. I jak oni chcieli iść wyżej. Taka nienawiść. Bo po tym jak odrąbał głowę tej jednej z ksywką xyz to miał prawo nie dać matury tym czy tamtym, ale to było jego myślenie i tyle. On tak nie myślał. Ale ci uczniowie widzieli to i do takiej tragedii doszło bo tak się bali o matury i ze strachu zrobili coś takiego. I to im się wszystko udało. A mnie też wrzucili bombę i ja oszalałam po tym i nie poszłam na policję bo ja to pisałam ta koleżanka co przy mnie była POSZŁA SPAĆ PO TYM I OD RAZU ZASNĘŁA JAK KAMIEŃ!!! JAK KAMIEŃ!!! Wyobrażacie to sobie? No przecież ja myślałam, ze tam OSZALEJĘ - jak ona mogła po tym zasnąć? I wszyscy poszli i zasnęli. Czy oni byli trzeżwi? Bo czemu ja nie poszłam na policję - a jak miałam iść? I tylko się pytali czy żyję a ten gość NIGDY TEGO NIE WYJAŚNIŁ - nigdy i tyle. Nigdy ani przepraszam ani pocałuj mnie w dupę. I tak pomyślałam - to musi być morderca, ale co to było. Jaki to był huk i wiecie nikomu się nie stało nic. No ale mieli wylecieć i siedzieć. I wiecie przez kogo wszystko? Przez kurwy na studiach - także się nie dajcie. Przez kurwy co stały o pościel. Jak ktoś stoi o pościel to sie go NISZCZY - na studiach można co najwyżej o gary. A jak ten cały debil poszedł i zrobił to samo komuś innemu? Wiecie - one poszły spać, wszyscy poszli spać - bo ja bym na tę policję poszła bo w sumie - to niekoniecznie była przesyłka do mnie. Niekoniecznie. To mógł podnieść byle kto. Ja się nad tym nachyliłam, ale to mógł podnieść byle kto. Jedynie tego nie przemyślałam. Ale ja się pytałam co to było. Aaaa nic i tyle. Jak ja żałuję, ze tego nie pociągnęłam dalej wiecie. Takie życie zdechłe przez to. A zwykły morderca się śmieje ze mnie do dziś i nie tylko morderca. To jest COŚ STRASZNEGO co się stało - ta koleżanka przez to zabiła brata i się utopiła w Anglii i to wszystko było na mnie bo nie poszłam zobaczyć co to jest. Wiecie ja - a te pierdolone baby co tam siedziały na dole? Czy nie mogły przyjść i wziąć to ode mnie - kawałek i powiedzieć - że proszę to zobaczyć co to jest. Słuchajcie ja bym poszła na tę policję i by było WSZYSTKO NA MNIE!!! WSZYSTKO!!! Bo nikt mnie w tym akademiku nie chciał - sama przylazłam. PODOBNO. I tyle. Nieprawda - przyszła do mnie ta co z nia mieszkałam i powiedziała - zamieszkajmy razem. A pózniej być może nie chciała, ale mnie było wszystko jedno - nie musiała o mnie stać, ja i tak miałam swoje zajęcia i tak dalej... hmmm... co o tym sądzicie? Ile ja z nią rozmawiałam? Ona chyba zmieniła zdanie i powiedziała, ze nie chce ze mną mieszkać. I wiecie - tak miała powiedzieć i bym dojeżdżała - no może na zimę bym mieszkała a wiosną wypad i tyle. Co mnie to obchodziło? I za to takie coś. Bez przesady. I nigdy im sie nie dam wiecie bo bym była ŻAŁOSNA i tyle. Bo po prostu zgłupiałam co robić i tyle :(

Wiecie jak ten brat nie rozumie czemu mi nie umie dać rady to jest NAIWNY. A nie stałoby się nic gdyby nie ta ksywka wiecie... i tyle. Ten dyrektor miał tę babę olać i tyle. Nie umiał. Tak tego mojego brata nienawidził. Cos strasznego. Bo mu wszedł w drogę i się nie odsunął. I on był na grobie, stanął po jego stronie i jednego nie rozumiał - miał po prostu zmienić towarzystwo. I tyle. No cóz... i ZA TO poszedł do lodówki pracować bo tak pasowało a inaczej? I wiecie - ale ma to mieszkanie gdzie indziej i wyjechał - niedaleko ale zawsze coś, a ja na tej wsi , której mam POTAD od dziecka i tyle. Ogrywanie krowiego łańcucha - oto czemu tu jestem. Jedyny powód. Dlatego nigdy nie chciałam tu być, ale wiedziałabym to i wiecie - dawno mam kredyt w banku i w ogóle , a tak? Jaka ja tu jestem nienormalna i ta sytuacja i ta "rodzina" - wszystko nienormalne od A do Z. No ale takie jest życie... i tak to jest jak masz matkę samobójczynię i ojca, który idzie do piekła bo wtrąca się do wszystkiego, ma trupów na sumieniu z tych rodowodów więcej niż Henry the 8. I wiecie dlaczego to wszystko jest takie? Bo on dla siebie był Henry the 8, moja matka to była Anne Boleyn, a ja byłam Elzbieta I. Wyobrażacie to sobie? To są brednie i tyle - głupiego Niemca co ojca zatrzasł i tyle. I zobaczcie od razu mnie chcieli zabić za tą granicą. Coś strasznego. Czy tam w ogóle opłaca się jechać? Nie wiem :(

Oni sie wiecie całą tą grupą chyba powiesili i tyle. Ten dyrektor nie jest w piekle, a ta piękna lady? Nie wiem. Ale będę to wiedzieć - ale chyba też nie - za urwany łeb. Ale wiecie - Anna Boleyn poszła pod ścięcie mieczem, a urwana głowa to mi sie kojarzy ze słoniem. Bo jak się ktoś boi czy nie chce o to stać to się słoniem to ogrywa , że czasem słonie odrywają TRĄBĄ ludziom głowy i tyle. Tak jak gargulec i tyle :( Niezłe, nie? :(

Wiecie czemu ten brat zyje i nic się nie da zrobić? Bo ten ksiądz co miał stac o niego jak był malutki miał dzieci w brygidkach wiecie. A ja byłam w tym akademiku, żeby ode mnie był amerykański pass bo tak pasowało, ale nic z tego. A to odrąbać jej łeb i tyle. Za to, że ode mnie nie było amerykańskiego paszportu. No ale to wystarczy mieć USA i tyle. I ode mnie USA - to dziś dopiero jest dobrze, ale ode mnie nie ma USA i tak bo USA DOBRZE - jedynie tak jest dobrze , że nic się nie dzieje jest z włosów Indian. W to nikt nie uwierzy, ale np . rodzice mojej matki wiecie też mieli USA i poszli i sie powiesili bo mieli USA i nie potrzebowali paszportu, a wszyscy na nich i ZA TO SIE POWIESILI - za to. Ale powiesili sie bez sensu no ale... a mieć od kogoś paszport amerykański bez włosów Indian to jest BEZSENS i tyle. A masz włosy Indian i nie musisz mieć niczego. Po prostu pasuje ci USA i mozesz być - jeszcze z kasa możesz być i tyle. I ci Indianie z tego stosu lorda Jima oni tak skończyli bo mieli mu dać swoje włosy za to bo on sobie palnął w łeb że nie będzie mógł już tam nawet wrócić. Jak wyjedze to bez powrotu. Bo czemu on sie zastrzelił - nie miał strzelać, to nie była jego wina. On to wiedział. Bo wiedział, że nie może wrócić, a nie miał kasy wiecie. Takie coś to było i tyle. Dlatego chce z powrotem cała kase bo ma W DUPIE włosy Indian a wszystko przez to i oni tak właściwie MUSZĄ stać o Polskę. Bo ktoś to mu miał powiedzieć - tyle ludzi. Jak sie zadajesz z Indianami, a nie masz ich włosów to spieprzaj bo to nie wygrasz za Chiny i skończy się tragicznie. I ta moja matka tez pretensje bo to się ogólnie wie - to jest bez sensu gadać z Indianinem jak nie masz jego włosów - dlatego mieli rozkurzyć wszystko i był koniec. A jego wyrzucić. Bo jak uniknąć czegoś takiego w przyszłości - bo w sumie wiecie - nawracanie - żle nie chcieli? Dali im tego św. Franciszka a co oni zrobili? Tak własnie - tylko włosy Indian i tyle :( No tak jest i juz...

Czyli wiecie czemu ten ojciec się powiesił jej - bo tyle lat uczciwej pracy i mógł być i wszystko ale paszport USA miał mieć, nie miał I ZA TO ZWOLNIENIE DYSCYPLINARNE, a napisali ALKOHOL. I za alkohol ja mam za niego i tyle. Niezłe, nie? Bo nie miał paszportu a mieli mieć - i on i ona i ta Ania i tyle. I koniec. I co dalej?

I wiecie co w sieci była taka dyra - jak ta dyra mojej matki. I ona mnie i tylu ludzi ograła wyłącznie amerykańskim paszportem. Co ona wypisawała? Leciała chyba Dąbrowską - polonistka. Z nią trzyma Zaklina na mnie. Żenujące. Bo co o tym sądzę? Żenujące - idę dalej doktorat pisać. Bo wiecie - poszłabym na tę policje zależałoby mi - A ZALEŻAŁO mi - i bym mogła sie z tej uczelni wynieść i to było moje marzenie MARZENIE od razu bo taka głupia uczelnia - same laby, sama chemia, same pierdy wiecie jakieś cięzkie... i dlatego na tę policję miałam iść i wynieść się na inną uczelnię i koniec. I byłoby dobrze, dostałabym paszport - do Niemiec. Ale siedziałam wyłącznie na akademik. Bez sensu i tyle. A na mieszkanie nie było kasy bo siedziałam dobrze, ale nie to miasto. I teraz - czy to miało sens? Sami sobie odpowiedzcie - ŻADNEGO. Miałam sie wynieść, studia dokończyć gdzie indziej. Tyle. I miałam mieć na wynajem swojego mieszkanka i ksiązki i takie rzeczy. Na studia musi być stać. Czy mnie było stać na studia? Nie. I po co mi one? Bo co tak jadę technikum? Czy liceum jest złe? A PO CO MI TAKIE GŁUPIE STUDIA? I tak miałam Darwina od matki. Bez studiów. A po co mi więcej? I tyle :( A dalej i tak zostawała szkoła co pasowało, a ja tego nie rozumiałam i całe życie se spieprzyłam i tyle :(

No i teraz chyba Żaklina ma paszport USA jak Agnieszka i lecą razem - ale to już jest tragedia ich razem w przyszłości - prawdopodobnie razem się powieszą bo one nie mają racji. Tam rację ma paszport niemiecki i koniec. Dlatego jesli wyjazd to i tak do Holandii wiecie. Przez Żaklinę i Agnieszkę Śmieszkę. One skończą marnie - mnie to nie obchodzi. Bo nie mają racji i tyle. A reszta? I koniec w sumie. W Holandii juz powinno być cicho. Niemcy - hotel mi zostaje tam do dziś. Ale w sumie - emerytura to jest moje zajęcie jak dla mnie. A niby co? Bo co? Powinnam być w Wielkiej Brytani i tam pracować , a co mam ? I tyle :(

przy włosach Indian paszport USA jest bez znaczenia i tyle. Nikt ci nic nie zrobi. A chyba tak sie nie dobrali do tej Zakliny właśnie tym passem i oni wszyscy stoją o ten paszport bo Agnieszka Śmieszka za wysoko. A Dąbrowska - co się z nią stało nie wiem. Chyba też amerykański paszport - przez to lesby byleby nie wyszło to na jaw. A niemiecki też ma chyba tak ta Zaklina bo pasował i się ze mnie śmieje po co mi te szkoly. No ale wiecie - to byla praca, którą lubiłam. Kwiatki też by mogły być, ale się nie zabiję przez te kwiatki. Tam nie trzeba mieć powołania i tyle.

ten mój młodszy brat nie wiedział co sie stało i nie umiał sobie tego ograć żeby wyjechać - tyle wam napiszę. Ale on będzie miał paszport i wyjedzie. Przez kościół oszalał z tego opłatka ale co? Inaczej całkiem piekło i tyle. No i koniec. Ale są gargulce co odrywają głowy i tak niech sobie to ogra i może stać o wyjazd do USA tak - przez Francję , Anglię - wszystko gra - Kanadę ma tak, USA wszystkie państwa i tyle. I może robić co chce. Na tyle zasłużył za dzieci brygidek - ja też. Bo mu nikt nie powiedział co sie stało. Otóz dyrektor im się nie powiesił. No to skonczyli z nim sami i tyle :( Smutne lecz prawdziwe. Bo wiecie - co on jeszcze robi w tej Holandii? Wybaczcie. :(