Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon apetita

i znow sie nie udalo dostalam meila

Polecane posty

Gość bon apetita

ze mnie nie przyjeli do pracy zalamka!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bon apetita
szukam pracy od pół roku dopiero albi i juz. zastanawiam sie co ja mam w sobie takiego, ze to akurat innych zatrudniaja. pani cv zrobilo na mnie duze zrazenia srety bzdety a najlepsze jest to, ze moja kolezanka dostala po znajomosci prace od razu tak samo bratowka idzie sie zalamac!

Gość bon apetita
*wrażenie

Gość bon apetita
w jakiej branzy szukasz?

byle bym nie miał do czynienia z kasą fiskalną i sprzątaniem bo tego nie cierpię... do mojej wymarzonej pracy potrzebne są jednak studia, które mam nadzieję w tym roku zacząć a ty?

Gość bon apetita
ja szukam w przedszkolu lub w szkole jestem nauczycielka z zawodu. mam 3 kierunki skonczone.

Gość bon apetita
z bielska - białej a ty?

ja? z królewskiego miasta krakowa, gdyby nie to że chcę iść na studia to rozglądałbym się za pracą w innych miastach też

Gość bon apetita
masakra narynku pracy znajomosci i znajomosci :O

tu u mnie widziałem nieraz oferty z twojej branży, myślałaś może o przeprowadzce?

Gość jaPO
niestety, ale chyba idąc na takie studia, gdzie można pracować w szkole lub przedszkolu brałaś pod uwagę, że dzieci jest coraz mniej i szkoły nie potrzebują jeszcze większej ilości nauczycieli? Moja koleżanka szuka pracy w tym zawodzie od roku, wysłała ponad 500 CV i też zdziwiona, że nigdzie nie potrzebują nauczyciela... a nie jest zwykły pedagogiem, ma 3 kierunki i wykształcenie techniczne (z zaznaczeniem uczenia w szkole)

Gość bon apetita
przeprowadzka nie wchodzi w gre. w kazdym zawodzie jest ciezko o prace.

hmm nie koniecznie, w krk co jakiś czas otwiera się jakieś przedszkole i są ogłoszenia, a po drugie to chyba teraz jest jakiś babyboom czy jakoś tak

Gość ja86sia
baby boom to może na żłobki... ale na pewno nie w szkołach... a nie prawda że w każdym zawodzie jest ciężko, tylko np na pedagogikę jest 5 osób na miejsce i produkuje się bezrobotnych a na kierunki techniczne jest 1 osoba na 5 miejsc bo wszyscy boją się tych kierunków... a potem inżynierów za mało i nie ma problemów z pracą, wystarczy poszukać w necie :) wiadomo, że żeby oferta była dobra i dobrze płatna to trzeba też trochę poszukać, ale tak na prawdę to "jakąkolwiek" pracę w zawodzie ma się z dnia na dzień

bon apetita ile masz lat? a może na jakiś staż byś poszła? zawsze to coś

Gość bon apetita
wyksztalcenie techniczne tez mam i dupka. mam 27lat.

Gość ja86sia
ja tam znam wiele osób z wykształceniem technicznym i nikt nie miał problemu z pracą, także w zawodzie (oczywiście zarobki to co innego...), tylko trzeba umiejętnie szukać, jeśli w mieście nie ma żadnych zakładów produkcyjnych a ktoś jest inżynierem to wiadomo, że musi szukać gdzieś gdzie jest duże zaplecze firm tego typu. ale osoby, które mają wykształcenie humanistyczne i tak będą się upierać, ze po technicznych studiach też jest dupa ;)

Gość mam smakaaa naa....
wiesz co Ci powiem.. ja też długo szukałam pracy i miałam już tego dość i wkońcu w odpowiedzi na pewną ofertę, która strasznie mi się podobała, napisałam żeby wkońcu ktoś dał mi szansę, bo wiem że będę dobra, ale ciągle mi odmawiają i już mam z tego powodu depresję i dość tego wszystkiego napisałam, że jestem pracowita, uwielbiam nowe wyzwania, uczyć się nowych rzeczy, ale nikt nie chce dać mi szansy, bo albo ktoś dostaje po znajomości, albo ma wiele lat doświadczenia - a ja ani doświadczenia, ani znajomości i o dziwo napisali mi, że mam tą pracę, że potrzebują kogoś komu naprawdę zależy i doceniają moją szczerość :D

Gość ja86sia
bon apetita niestety po pedagogice, zwłaszcza wczesnoszkolnej, tak jak w przypadku wceśniej opisywanej koleżanki (jest po typowej wyższej szkole pedagogicznej) ciężko z pracą... ale jak twierdzisz, że masz techniczne to może CI się udać, moja znajoma ma techniczne, po uniwerku, i bardzo chciała być nauczycielką, to jej pasja, ale nie kończyła w tym celu typowej pedagogiki, tylko studia techniczne i pracę znalazła :) więc jeśli masz techniczne to powinno Ci się też w końcu udać, najgorzej z tymi pedagogami wczesnoszkolnymi...

Gość mam juz dosc chyba sie zabije
ja szukam w krakowie pracy-jakiejkolwiek i naprawde jest tak trudno? dopiero moj 2 gi dzien podczas szukania i nie zalamuj mnie...