Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia1994

ciąża u nastolatek

Polecane posty

Gość karolcia1994

witam jestem w ciąży mam 17 lat i chce poznać dziewczyne w poobnej sytuacji co ja:) bardzo prosze o odpowiedzi

Gość meikushika
pisz 6193415

Gość meikushika
gadu gadu

Gość ja tez tak miałam...
z tym ze to było 10 lat temu, miałam wtedy 17lat, urodziłam zaraz po 18tych urodzinach, mam teraz duzego syna, odchowanego, a kolezanki w moim wielu dopiero myslą o dzieciach.Nie załuje.

Gość grgt
ja poronilam w wieku 17 lat...a za tydzien mam 18tke

Gość karolcia1994
tak chodze do szkoły został mi ostatni rok wiec skącze szkołe i urodze w styczniu

Gość yyyhmyyy
współczuję :( Młode lata w pieluchach, kupach, kaszkach i małym wrzeszczącym dzidziolu wiszącym na cycku. Wiem co piszę, urodziłam jak miałam 19 lat i wszyscy naokoło się bawili. Co z tego ze ja szybko odchowałam dziecko. potem i tak zostałam sama, bo wszystkie pozachodziły w ciążę, łaziły razem z wózkami na spacerki i ogólnie zaczęły życie rodzinne, a mi dopiero chciało się bawić, ale nie miałam z kim i byłam już za stara na dyskoteki :-O

Gość yyyhmyyy
zapomniałam dodać: ... i te noce nieprzespane, a w dzień oczyska na zapałkach...

Gość karolcia1994
wiem ze może mi być ciężko ale kocham mojego szkraba który mi fika w brzuszku i wiem że jakoś sobie dam rade, a tak ogolnie to zpytam jak sie z tego forum wylogować czy coś?

Gość no pewno, że nie warto
ty głupia cielna krowo!

Gość karolcia1994
haha widze że są tu baaardzo mądre osoby wiesz gdzie mam takich ludzi jak ty??? domyśl sie!!!!!!

Gość no pewno, że nie warto
jeśli w dupsku, to nie trafiłaś, nie jestem gejem.

Gość karolcia1994
nie mam ochoty na takie przepychanki weż sie zastnów nad tym co piszesz bo nie znasz mnie a sie czepiasz wiec sie odwal ode mnie jasne??

Gość dasz radę!!
karolcia, dasz radę:) Mam koleżankę, która w tym wieku została mamą. Teraz ma śliczną córcię, która idzie do pierwszej klasy:) Ja właśnie męczę się z brzuszkiem (już końcówka) wszystko przede mną, a Ona ułożyła sobie życie, pracuje, podróżuje... dała radę, tak jak Ty:) Masz oparcie w rodzicach? Wiedzą już? Jak zareagowali?

Gość karolcia1994
883182025 podaje swój nr i mam nadziej że jakaś młoda mama napisze do mnie. Nie odpisze na żadne inne głupie esy pozdrawiam mamusie:)

Gość współczuję z całego serca :(
mam koleżanke, ktora tak wpadła, tyle ze sama sobie na to zasluzyla, bo o antykoncepcji nawet nie pomyslala...

Gość karolcia1994
tak rodzice już wiedzą mam wspaniałego mężczyzne który pracuje i wiem że zapewni mi dobre warunki od czerwca zamieszkamy razem, i wiem że sobie poradze

Gość karolcia1994
wiec nie ma tu żadnej nastolatki w ciąży? bardzo bym chciała poznać dziewczyne w takiej samej sytuacji jak ja

Gość karolcia1994
dziewczyny powiecie mi czy jest tutaj jakas młoda mamusia?