Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdbtrhtrg

byle partnerki waszych obecnych partnerow

Polecane posty

Gość fdbtrhtrg

dziewczyny nieczujecie sie zazdrosne??np ze sa ladniejsze czy hudsze czy lepsze w czyms albo bardziej ambitne chodzi mi o takie wczesniejsze powazniejsze zwiazki waszych chlopow bo moj no mial panne ktora jest piekna wrecz chyba nawet ladniejsza odemnie tyle ze tapeciara obecnie ma starszego bogatego chlopa szczeslliwe zycie ciagle imprezy ...pracuje jako asystenta ja niestety mieszkam w uk i sprzatam, chociaz zarabiam bardzo dobrze nawet lepiej niz dobrze to jednak wolalabym dalej robic w sklepie czy jako kelnerka bo ''bardziej kobiece'' nizsprzatanie...chyba..

Gość adolf hustler
będe cię kochał

Nie, bo była mojego faceta jest głupia jak but, jej hobby to uwaga - zabiegi na ciało.

Gość fdbtrhtrg
a se kochaj pytam kobiet:) sorki za bledy ale po 2 piwkach mocnych jestem

Gość fdbtrhtrg
no wlasnie tata tez taka jest pomio iz byli ze soba ok 4 lat temu to poniej niemial zadnej procz mnie(nieliczac przygow sexowych itp chodzi o zwiazek), ale jednak czuje sie jakos mniej warta tamta ma oczy niebieskie ja kurwa niestetybraz coprawda ona blondynka , niska -ja tez ale ehh przynajmniej jest grubsza;P aale caly czas szpile, obcasy...ja tego nielubie tzn lubie ale nie na codzien

Gość adolf hustler
dziękuje i kocham :-)

Gość fdbtrhtrg
(tamta browarki robia swoje

a była mojego faceta, a ja to dwie inne bajki. Ona ostra punkówa, ostre chlanie, tatuaże, okolczykowana, wygolona na głowie. I zaczęło mu to przeszkadzać, że dziecinnieje zamiast dorośleć. Potem ja - aniołek. Normalna dziewczyna (tylko muzyki słucham takiej samej, ale jakieś subkultury to nie dla mnie). Ona teraz 2 dzieci (jedno z nich w drodze) i mąż. I ona była pulpecista :) nie jestem zazdrosna;p

Gość fdbtrhtrg
jestem -wulgarna -pale ziolo -lubie sie ubierac kobieco, ale bez obcasow-balerinki -pracuje -braz oczy -157 cm wzrostu -duzy biust -ambitna -przyjacielska -przebojowa -mmialam ciezkie zycie a ona -przebojowa -ladna -niska -grubsza niz ja -asystentka menadzera -tapeciara -ma zajebistych rodzicow -zero przykrej przeszlosci zero patologii nie to co ja

Gość adolf hustler
cari ty kurwo jestes bydlakiem

Gość bezwstydnaproza
Chwalcie się, chwalcie dalej na necie, na FB i NK i gdzie tylko chcecie Wkrótce zbiorą o was dane i się skończy babce sranie

Gość asasasasasasdsd
jestem 1 dla swojego i nie mam takich problemow, wspolczuje

Gość adolf hustler
i napewni nie ostatnia:-D :-D:-D:-

Gość asasasasasasdsd
to poszukam nowego prawiczka hahaha, nie lubie zuzytych

Gość że zapppytamm
a w pupcie się ładujesz ?

Ja poznalam byla swego meza w grudniu na pogrzebie jego ojczyma. Bylo dziwnie ale nie mialo to nic wspolnego z obawa. Ona jest zupelnie innym typem niz ja. Z reszta to przeszlosc.